16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialAccident în Capitală: O maşină s-a răsturnat pe linia de tramvai

Accident în Capitală: O maşină s-a răsturnat pe linia de tramvai

Un bărbat s-a răsturant, luni, cu maşină pe şoseaua Colentina din Capitală după ce, din cauza vitezei excesive, a intrat într-un refugiu de tramvai, a declarat pentru Agerpres Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzi Rutiere a Capitalei.

Bărbatul a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale la faţă locului. În maşină se mai află o femeie, care a suferit de asemenea leziuni minore, însă această a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit ISU Bucureşti.
 
Andrei Codău a spus că în urmă cercetărilor se va stabili exact viteză cu care bărbatul circulă, acesta riscând să se aleagă cu un dosar penal.
 
 Din cauza incidentului, circulaţia tramvaiului 21 în sensul de mers spre Universitate a fost întreruptă, mai multe garnituri formând o coloană.
 
 La faţă locului au venit şi pompierii SMURD, care au repus maşină pe roţi. 

Cele mai citite

Consiliul de Securitate ONU se reunește de urgență după bombardamentul israelian de la Rafah

Consiliul de Securitate al ONU va avea o reuniune de urgență, în ziua de 28 mai 2024, în care va discuta atacul aerian executat...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă