20.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialLiberty Parade 2013: 26 de DJ vor mixa timp de 14 ore,...

Liberty Parade 2013: 26 de DJ vor mixa timp de 14 ore, fără oprire, în sudul litoralului

Mâine, pe plaja dintre Venus şi Saturn începe Liberty-Parade, cel mai mare spectacol de muzică house din România. Timp de 14 ore, 26 de DJ vor mixa la „Black Sea Arena”. Printre aceştia se numără: Alex Gaudino, Dr. Kucho”, Adrian Eftimie, Radio Killer, Vali Bărbulescu, DJ Optick, DJ Andi, Cristi Stanciu, Raoul Russu şi Vika Jigulina.

Duminică, 14 iulie, la Black Sea Arena, va avea loc un alt concert, de această dată cu artişti români, respectiv Direcţia 5, Smiley, Vama şi Voltaj.

La concertele de sâmbătă şi duminică intrarea este liberă, fiind aşteptaţi aproximativ 100.000 de spectatori din ţară şi din străinătate, potrivit estimărilor realizate de Primăria Mangalia. Anul trecut, la eveniment au participat 70.000 de persoane.

E greu de explicat în cuvinte ce înseamnă spiritul Liberty Parade, spun organizatorii, pe site-ul evenimentului.

”E şi mai greu de explicat în cuvinte emoţiile pe care le simţi din momentul în care Caravana se pune în mişcare împinsă de la spate de energia a mii de oameni şi până când soarele dimineţii de duminică începe să încălzească Arena şi nisipul frământat de zeci de mii de tălpi în extaz”, spun ei.

Există însă câteva coordonate care pot defini Liberty Parade: cel mai mare eveniment dance din România, o caravană a oamenilor lipsiţi de griji şi complexe, costume fistichii, frizuri demente şi machiaje stridente, zeci de mii de mâini vibrând în aer.

Intrarea este liberă şi este permisă doar persoanelor care au împlinit 18 ani. Organizatorii spun că au pregătit puncte medicale, că agenţii de pază vor fi vigilenţi, că poliţia va sancţiona consumul şi traficul de droguri. Un ultim sfat: încercaţi să vă lăsaţi maşinile acasă. Parcarea va fi un coşmar.

 

Cele mai citite

Tottenham pierde dramatic după ce a condus cu 2-0 împotriva lui Brighton!

Ange Postecoglou, tehnicianul lui Tottenham, a avut o reacție dură după una dintre cele mai dificile înfrângeri din cariera sa, suferită pe terenul lui...

Maxim salvează un punct pentru Gaziantep în meciul cu Besiktas! Românul a egalat la ultima fază

Mijlocașul român Alexandru Maxim a fost din nou decisiv pentru Gaziantep FK, marcând golul egalizator în minutul 90+5 al meciului împotriva lui Beșiktaș Istanbul,...

Gigi Becali îl vrea pe Louis Munteanu: „Poate-l iau… De ce să nu-l iau?”

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că pregătește un nou transfer important, vizându-l pe Louis Munteanu, jucătorul celor de la CFR Cluj. https://www.youtube.com/watch?v=CnVm9FAmjyw Louis Munteanu, dorit...
Ultima oră
Pe aceeași temă