18 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialREZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele dupฤƒ contestaลฃii din BRAลžOV

REZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele dupฤƒ contestaลฃii din BRAลžOV

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013. Romรขnia Liberฤƒ vฤƒ prezintฤƒ รฎn timp real rezultatele finale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013.ย 

Vineri, pe site-ul www.edu.ro, sunt afiลŸate rezultatele finale la examenul de bacalaureat.

Vezi aici notele finale din judeลฃul BraลŸov.

Promovabilitatea la bacalaureat รฎn judeลฃul BraลŸov a crescut cu 1,16 puncte procentuale ลŸi a ajuns la 62,88 la sutฤƒ, รฎn urma contestaลฃiilor, realteazฤƒ Mediafax.

Potrivit inspectorului ลŸcolar general adjunct Szabo Maria, din cele 908 de contestaลฃii depuse la examenul de bacalaureat au fost admise 265. รŽn urma recorectฤƒrii lucrฤƒrilor, 195 de candidaลฃi au primit note mai mari, iar restul au obลฃinut note mai mici decรขt cele contestate.

รŽn urma afiลŸฤƒrii rezultatelor contestaลฃiilor, promovabilitatea la bacalaureat a crescut cu 1,16%, ajungรขnd la 62,88%.

Peste 900 de elevi din judeลฃul BraลŸov au depus contestaลฃii dupฤƒ probele examenului de bacalaureat, cele mai multe fiind la Limba ลŸi literatura romรขnฤƒ.

Potrivit inspectorului ลŸcolar general adjunct, Szabo Maria, รฎn judeลฃul BraลŸov, au fost depuse 908 contestaลฃii, cele mai multe la Limba ลŸi literatura romรขnฤƒ, respectiv 273 de contestaลฃii.

CiteลŸte ลŸi REZULTATE BAC 2013 BRAลžOV: Promovabilitate de 61,72% ลŸi peste 900 de contestaลฃii

„Cifra contestaลฃiilor depuse รฎn judeลฃul BraลŸov a depฤƒลŸit estimarea pe care am fฤƒcut-o marลฃi searฤƒ, de 800 de contestaลฃii. Numฤƒrul total al contestaลฃiilor depuse la centrele de examen din judeลฃ a fost de 908. Cele mai multe contestaลฃii depuse au fost la Limba ลŸi literatura romรขnฤƒ, 273, dar ลŸi la matematicฤƒ, materie la care au fost depuse peste 200 de contestaลฃii”, a spus Szabo Maria.

Dintre cei 3.911 elevi care au susลฃinut examenul de bacalaureat, circa 23 la sutฤƒ au fost nemulลฃumiลฃi de notele obลฃinute.

Promovabilitatea la bacalaureat este de 61,72 la sutฤƒ รฎn judeลฃul BraลŸov, cu aproape 12 procente mai mare faลฃฤƒ de anul trecut, la un liceu รฎnregistrรขndu-se promovabilitate de sutฤƒ la sutฤƒ, iar niciun candidat nu a reuลŸit sฤƒ obลฃinฤƒ media 10.

CiteลŸte ลŸiย Parchetul รฎลŸi recunoaลŸte greลŸeala รฎn cazul liceului „Bolintineanu”

Cele mai multe medii, respectiv 689, sunt cuprinse รฎntre 6,00 ลŸi 6,99. Medii รฎntre 7,00 ลŸi 7,99 au obลฃinut 658 de absolvenลฃi, 645 au medii รฎntre 8,00 ลŸi 8,99, iar 317 candidaลฃi au obลฃinut medii peste 9,00.

Cea mai mare medie la bacalaureat este 9,96, obลฃinutฤƒ de o absolventฤƒ a Colegiului Naลฃional „Andrei ลžaguna” din BraลŸov, colegiul fiind, de altfel, singurul din judeลฃ unde promovabilitate este sutฤƒ la sutฤƒ.

CiteลŸte ลŸiย BAC 2013. Mai mulลฃi absolvenลฃi la o prezenลฃฤƒ mult redusฤƒ

Cele mai citite

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ