23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialPercheziții în Ilfov. Trei hoți de mașini au fost aduși la audieri

Percheziții în Ilfov. Trei hoți de mașini au fost aduși la audieri

Trei persoane sunt audiate, joi, la Poliției Stațiunii Snagov, fiind suspectate de furtul unor mașini. Ei ar fi dat loviturile la începutul lunii martie. Un autoturism a fost furat chiar din fața casei proprietarului. 

Potrivit IPJ Ilfov, ”la data de 23 martie a.c. polițiștii stațiunii Snagov și ai Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de Serviciul de Acțiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții, în localitatea ilfoveană Piteasca, vizate fiind persoane, bănuite de comiterea unor furturi de autoturisme.

În fapt, cei în cauză, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, ar fi sustras, în noaptea de 02/3 martie a.c., un autoturism, parcat în fața imobilului părții vătămate, din localitatea Nuci. De asemenea, în aceeași noapte, aceștia ar fi sustras  un alt autoturism, de pe raza județului Ialomița”.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Snagov i-au identificat pe cei trei, iar în această dimineață, aceștia au fost depistați și conduși la sediul Poliției Stațiunii Snagov pentru audieri. De asemenea, la domiciliul unuia dintre bărbații vizați, polițiștii au descoperit unul dintre autovehiculele sustrase, precum și motorul celuilat vehicul, a cărui serie fusese modificată.

În funcție de probatoriul administrat, vor fi dispuse măsuri procedurale, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cele mai citite

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Alerte meteo de ploi torențiale și vânt puternic în mai multe regiuni ale țării, începând de sâmbătă

Meteorologii au emis avertizări de ploi abundente și torențiale pentru nordul și estul Olteniei, cea mai mare parte a Munteniei, precum și Carpații Meridionali...

Suburbiile sudice ale Beirutului, devastate de atacuri aeriene israeliene: mii de oameni evacuați

Suburbiile sudice ale Beirutului au fost transformate în zonă de conflict, după ce Israelul a lansat atacuri aeriene intense asupra unei regiuni controlate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă