19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialBucuresti: evenimente de neratat in weekend-ul 25-26 mai

Bucuresti: evenimente de neratat in weekend-ul 25-26 mai

Vineri începe Noaptea Albă a Galeriilor, aşa că ai ocazia să vizitezi până la ora 04.00, 26 de galerii şi 28 de spaţii alternative care au pregătit cu instalaţii, expoziţii şi întâmplări culturale fericite. (Vezi AICI harta completă a galeriilor)

La World Trade Plaza eşti aşteptat la cel mai cunoscut şi seducător show de cabaret din Paris care prezintă în premieră la Bucureşti spectacolul Forever Crazy.

Tot vineri, poţi încerca “Pescăruşul”, o piesă cu “5 tone de dragoste” după cum însuşi Cehov spunea într-o scrisoare, la Teatrul de Comedie, “Zorba”, spectacol independent la Unteatru, “Furtuna” lui Shakespeare la Centrul Cultural Nicolae Bălcescu, “Femeile din viaţa mea” dedicată femeilor cu trei femei care se iubesc, la Teatrul de Artă sau “Fata din curcubeu”, şi anume Tania Popa la TNB.

Concertele serii: ai Maria Răducanu – voce & Chris Dahlgren – contrabas (SUA) în cadrul Preview Green Hours International Jazz Fest, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Raul Kusak care se reunesc in premieră pe scenă, fără vreo repetiţie, intr-un show avangardist, viu, spontan, sau seară de flamenco la Bohemia Tea House.

Sâmbătă, 25 mai dacă eşti interesat de fashion, design, artă plastică află că Departamentul Design al Universităţii Naţionale de Arte participă la Ziua Porţilor Deschise. În aceeaşi idee ai Salonul de Vintage în care saloanele din showroom-ul Casara se vor umple de iubitoarele de vintage autentic şi IHeart nou9, un eveniment, care îmbină cu succes moda, arta şi muzica la nou9.

Muzeul Ţăranului Român te invită la un târg cu meşteşuguri, meşteşugari şi bucate tradiţionale iar Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” te invită la Festivalul Luminii în Parcul Carol, un proiect sincron ce se desfăşoară în peste 15 localităţi din toată ţara şi la care se vor aprinde 12000 de lumânări.

Pentru mai multe informatii despre evenimentele din acest weekend, intra pe getlokal.ro

Du–te la teatru! Ai minunata ocazie să vezi Îngeri în America – Sfârşitul lumii e aproape(partea I), la Teatrul Metropolis, Visul unei nopţi de vară la Teatrul Mic, Cinci femei de tranziţie la TNB, Poker la Teatrul de Comedie, comedia Chiloţii la Teatrul Constantin Tănase – sala Savoy sau Comedie neagră la Godot.

Balul Arhitecturii te invită în incinta Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” la o petrecere nebună, pană dimineaţa, cu tema CARNAVAL. La Romexpo are loc grandiosul concert susţinut de Andrea Bocelli.

Duminică, 26 mai, ieşi la scăldat. Fie alegi varianta propusă de la cei de la Delivering Life „La Scaldat urban”, la fantana de la Cercul Militar, fie varianta Blueberry Pool care te invita la Grand Opening Espuma Party cu Jose Maria Ramon la pupitru.

La Reef Aquarium Herăstrău ai posibilitatea să vezi o instalaţie-fantezie şi un performance multimedia de Irinel Anghel.

Different Kinds of Electric este spectacolul inedit organizat de Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti care constă in realizarea unui duet, live, între mediul electronic si muzicieni, in timp real, prin intermediul noilor tehnologii (senzori, Kinect, Ipad). Nu-l rata!

Restaurantul Le Theatre din Piaţa Amzei te pofteşte să serveşti „5 o’clock tea” pe terasă la un eveniment ce-şi propune promovarea culturii ceaiului şi extinderea cunoştintelor.

Sfârşitului de weekend i se potriveşte perfect un spectacol bun aşa că o alegere bună ar putea fi “Îngropaţi-mă pe după plintă” la Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei. Dacă ai poftă de ce îţi oferă Teatrul de Comedie, spectacolul “Poiana Boilor” e alegerea perfectă.

Un articol getlokal.ro

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă