27.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialCadavrele a doi români suspectaţi de furt de cabluri, găsite într-o centrală...

Cadavrele a doi români suspectaţi de furt de cabluri, găsite într-o centrală electrică din Roma

Cadavrele a doi români electrocutaţi au fost găsite într-o centrală electrică dezafectată situată la periferia Romei, unde zăceau de aproximativ o lună, relatează pagina online a agenţiei AGI, potrivit Mediafax.

Anchetatorii bănuiesc că cei doi au vrut să fure cabluri electrice.

Cadavrele celor doi români au fost găsite în interiorul unui releu electric dezafectat situat în zona Pontina Vecchia (Pomezia), la periferia de vest a oraşului Roma.

Cele două cadavre au fost descoperite marţi dimineaţă, dar medicii legişti cred că cei doi au murit în urmă cu aproximativ o lună, încercând să fure cabluri de cupru şi electrocutându-se.

După câteva ore de cercetări, anchetatorii au stabilit că cei doi sunt imigranţi români, în vârstă de 27, respectiv 33 de ani.

Moartea s-a produs prin electrocutare, iar cadavrele sunt carbonizate. În buzunarele celor doi au fost găsite documente de identitate.

Cele mai citite

Două persoane au fost atacate de urs în Brașov și au ajuns la spital

Două persoane au fost atacate de un urs, duminică seară, în localitatea Crizbav din județul Brașov. Victimele sunt o fată de 14 ani, însărcinată...

VIDEO Cinci persoane sunt acuzate că au furat peste 20.000 de lei din mașina unui tânăr care a murit într-un accident

Cinci persoane sunt suspectate că au furat din mașina tânărului de 20 de ani care a murit în accidentul de la Bumbești Pițic. Acestea...

Încă un an până la GTA VI. Fanii sunt nerăbdători

Odată cu venirea toamnei și anunțul oficial din partea Rockstar Games și Take-Two Interactive, fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea lui Grand Theft Auto VI,...
Ultima oră
Pe aceeași temă