18 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiȘtefan Risipiceanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, a fost arestat

Ștefan Risipiceanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, a fost arestat

Înainte de pronunțare, avocatul bărbatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului său și, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată.

Risipiceanu (46 de ani) este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

  
La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de Risipiceanu, a anunțat Giorgiana Hosu, adjunct DIICOT.

Potrivit lui Hosu, Risipiceanu a observat-o pe Luiza Melencu sechestrată în mașină. El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă. Atunci când a fost reținut, le-a spus anchetatorilor că i-a cerut lui Gheorghe Dincă să intrețină relații sexuale cu tânăra. Bărbatul era folosit de Dincă ocazional la muncile din gospodărie.

El este o persoană fără loc de muncă, fără școală, fără un domiciliu stabil, fără venituri, necăsătorit, fără copii și este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

Cele mai citite

Ministrul de Finanțe anunță alocări de fonduri pentru refacerea caselor

Marcel Boloș a felicitat autoritățile pentru mobilizare și coordonare Marcel Boloș a scris, într-o postare pe o rețea socială, că e alături de sinistrații din...

Ciucă a fost desemnat de Consiliul Național al PNL candidat la alegerile prezidențiale

Nicolae Ciucă a fost desemnat cu unanimitate de voturi de cei peste 1.000 de participanți la Consiliul Național al PNL, desfășurat duminică, 15 septembrie,...

Deținut minor găsit decedat în camera de detenție. S-a spânzurat cu cablul de încărcare a telefonului

Un deținut minor aflat în custodia Penitenciarului Oradea a fost găsit spânzurat, duminică seara. Tânărul minor a fost descoperit decedat cu ocazia desfășurării activităților administrative...
Ultima oră
Pe aceeași temă