27.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialUn angajat al Minei Lupeni, găsit spânzurat în atelierul în care lucra

Un angajat al Minei Lupeni, găsit spânzurat în atelierul în care lucra

Un angajat al Minei Lupeni a fost găsit spânzurat, luni dimineaţă, în atelierul mecanicilor de locomotivă în care lucra, relatează Mediafax.

„Primele constatări la locul incidentului indică faptul că este vorba despre sinucidere”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Societatea Naţională a Huilei.

Directorul Minei Lupeni, Sorin Sandu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost găsit de către un coleg de serviciu care a venit luni dimineaţă la program.

Potrivit acestuia, primele indicii arată că bărbatul s-a spânzurat în atelier, încă de sâmbătă. Lângă bărbat a fost găsit un bilet pe care era notat doar numărul de telefon al familiei.

Sorin Sandu a precizat că bărbatul nu a fost pontat la serviciu în ziua de sâmbătă.

Bărbatul, Attila Eke, avea 43 de ani, era lăcătuş şi avea o vechime de 25 de ani şi nouă luni la Mina Lupeni. Bărbatul era divorţat şi avea un copil minor.

 

Cele mai citite

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Volkswagen își revizuiește din nou prognozele anuale din cauza performanțelor slabe și a condițiilor economice dificile

Volkswagen a anunțat vineri o revizuire negativă a previziunilor sale anuale, marcând a doua ajustare în mai puțin de trei luni. Această decizie a...
Ultima oră
Pe aceeași temă