11.7 C
Bucureศ™ti
miercuri, 16 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialATENTATUL cu BOMBฤ‚ de la Piatra Neamลฃ: Puiu Mironescu, trimis รฎn judecatฤƒ...

ATENTATUL cu BOMBฤ‚ de la Piatra Neamลฃ: Puiu Mironescu, trimis รฎn judecatฤƒ alฤƒturi de alte 5 persoane

Lideri ai lumii interlope din Piatra Neamลฃ a fost trimiลŸi în judecatฤƒ, în stare de arest preventiv, pentru sฤƒvârลŸirea infracลฃiunilor de constituire a unei grupฤƒri infracลฃionale, acte de terorism, instigare, tentativฤƒ la distrugere, instigare, tentativฤƒ la omor calificat ลŸi nerespectarea regimului materiilor explozive, se aratฤƒ într-un comunicat al DIICOT.

Potrivit procurorilor DIICOT, Mironescu Ioan Dumitru, lider al lumii interlope din municipiul Piatra Neamลฃ ลŸi Pฤƒdurariu Daniel ar fi constituit o grupare infracลฃionalฤƒ din care fac parte ลŸi Din grupare mai fac parte ลŸi LฤƒcฤƒtuลŸ Cosmin Irinel, Popa Ovidiu, Cristofor Emil ลŸi Jâtaru Petricฤƒ.

CiteลŸte ลŸi DIICOT: Elemente comune între ATENTATELE din BucureลŸti Vitan ลŸi Piatra Neamลฃ. Asasinul plฤƒtit a CONFUNDAT ลฃinta

Membrii grupฤƒrii au fost instigaลฃi cu scopul de a omorâ un oponent pe plan local al lui Mironescu Ioan Dumitru. În acest scop a procurat un dispozitiv exploziv improvizat.

În noaptea de 10/11.01.2013, membrii grupฤƒrii au amplasat dispozitivul exploziv sub autoturismul proprietatea pฤƒrลฃii vฤƒtฤƒmate, autoturismul fiind parcat in spaลฃiul public, in apropierea locuinลฃei acesteia din municipiul Piatra Neamลฃ.

CiteลŸte ลŸi ATAC cu BOMBฤ‚ la Piatra Neamลฃ. Cei cinci suspecลฃi rฤƒmân în arest

Inculpaลฃii au acลฃionat cu intenลฃia de a-l ucide pe oponentul pe Dumitru prin detonarea dispozitivului ลŸi producerea unei explozii la punerea in miลŸcare a autoturismului.

Detonarea a fost, însฤƒ, opritฤƒ ca urmare a intervenลฃiei organelor de urmฤƒrire penalฤƒ, care monitorizau activitatea infracลฃionalฤƒ a inculpaลฃilor.

Cauza a fost trimisฤƒ, spre competentฤƒ soluลฃionare, Curลฃii de Apel Bacฤƒu.

CiteลŸte ลŸi Primele arestฤƒri în cazul atentatului de la Piatra Neamลฃ

Cele mai citite

Ordin de evacuare obligatorie pentru patru localitฤƒศ›i din nord-estul regiunii Harkov

Kupiansk este un oraศ™ strategic din regiunea Harkov, care a fost ocupat temporar de trupele ruse, รฎn 2022, dar a fost recuperat de ucraineni Guvernatorul...

Un lider al industriei romรขneศ™ti de mobilฤƒ intrฤƒ รฎn insolvenศ›ฤƒ

Producฤƒtorul romรขn de mobilฤƒ, Rus Savitar cere insolvenศ›a propriei companii Casa Rusu,ย lider รฎn producศ›ia de PAL Rus Savitar s-a aflat el รฎnsuศ™i รฎn procedurฤƒ de...

O adolescentฤƒ s-a aruncat de pe un pod. A ajuns la spital cu rฤƒni grave

O tรขnฤƒrฤƒ de 18 ani a รฎncercat sฤƒ se sinucidฤƒ, marลฃi, 15 octombrie, aruncรขndu-se de pe un pod din municipiul PloieลŸti. Adolescenta a fost...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ