23.5 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialCum ARATĂ 200 de CALORII. Află cât trebuie să mănânci atunci când...

Cum ARATĂ 200 de CALORII. Află cât trebuie să mănânci atunci când eşti la dietă

Aproape toate dietele recomandă un anumit consum de calorii zilnic. Dar cum poţi afla câte calorii are un anumit fel de mâncare, dacă nu există o etichetă care să-ţi spună acest lucru?

Site-ul WiseGeek a fotografiat mai multe alimente, pornind de la cele cu nivel caloric scăzut la cele bogate în calorii, pentru a spune celor care ţin regim ce cantitate înseamnă 200 de calorii.

Vei fi uimită să afli că 30 de grame de unt au acelaşi nivel caloric precum 1,4 kilograme de ţelină sau 300 de grame de kiwi.

Potrivit Departamentului american al Agriculturii, un adult are nevoie de 2000-2500 de calorii pe zi, pentru a-şi păstra greutatea. Multe diete recomandă însă un număr mult mai mic de calorii pentru a slăbi.

Vizionează galeria de mai sus pentru a afla ce cantitate din diferite alimente înseamnă 200 de calorii. Nu lipsesc din listă nici cartofii prăjiţi!

 

Cele mai citite

ANAF a lansat o broșură explicativă pentru utilizarea sistemului electronic RO e-TVA

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat recent o broșură informativă menită să clarifice funcționarea sistemului electronic RO e-TVA și să ofere îndrumări...

Investiții în comunitățile rome: O soluție cheie pentru criza forței de muncă în Balcanii de Vest

De Neda Korunovska și Zeljko Jovanovic Balcanii de Vest – Serbia, Albania, Macedonia de Nord, Kosovo, Muntenegru și Bosnia și Herțegovina – se află la...

Ce au discutat Klaus Iohannis și premierul armean Nikol Pașinian la New York

Preşedintele român Klaus Iohannis a avut miercuri, la New York, o întâlnire cu premierul armean Nikol Paşinian, pe marginea Adunării Generale a ONU, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă