21.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialCărţi de dragoste la reducere pentru cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor

Cărţi de dragoste la reducere pentru cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor

Cele mai frumoase cărţi de dragoste din portofoliul Editurii RAO vor fi reduse cu 50% vineri, 9 februarie, în magazinul on-line de pe site-ul editurii, www.raobooks.com. Campania face parte dintr-un program mai amplu, lansat la sfârşitul anului trecut, prin care editura îşi propune să sărbătorească momentele importante ale anului prin reduceri substanţiale la diferite titluri. Reducerile se aplică indiferent de numărul de cărţi cumpărate şi sunt valabile exclusiv în magazinul on-line Rao.

În aşteptarea Zilei Îndrăgostiţilor, fie ea ziua de Sfântul Valentin sau cea de Dragobete, Editura RAO le propune tuturor celor îndrăgosiţi să îşi declare dragostea prin intermediul unora dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale zilelor noastre. Sunt disponibile la preţ de sărbătoare 45 de titluri, care le vor purta pe cititoare pe continente diferite, în lumi diferite, alături de protagonişti cu profiluri interesante şi memorabile.

Mâna Fatimei, de Ildefonso Falcones, urmăreşte un tânăr maur, sfâşiat între două culturi şi două iubiri, care începe o luptă înflăcărată pentru toleranţă religioasă şi drepturile poporului său.

Căsătorie din dragoste, de V.V. Ganeshanthan, vorbeşte despre o tânără srilankeză care descoperă, la căpătâiul unchiului ei muribund, implicaţiile de nebănuit ale căsătoriilor aranjate, o tradiţie la fel de actuală astăzi ca în urmă cu mii de ani.

Ofiţerul stării civile, de Anthony Capella, urmăreşte dilema unui bărbat care trebuie să aleagă între pasiune şi datorie, iar Moştenire, de Lan Samantha Chang, unul dintre cele mai apreciate romane ale colecţiei Pentru tine, spune povestea unui triunghi amoros într-o familie distinsă din China, la începutul secolului trecut.

Editura RAO, fondată în 1993, publică ficţiune şi nonficţiune, în serii de autor sau în serii tematice, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi tineri. Printre cele mai apreciate colecţii ale ultimilor ani se numără RAO Class, RAO Contemporan, sau Pentru tine. În portofoliul editurii se regăsesc autori din toate generaţiile, de la Faulkner, Sartre, Hesse, la John Grisham, John LeCarré, Dan Brown, sau Stephenie Meyer.

Cele mai citite

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

Șoferii vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a achita taxa, fără a mai fi penalizați automat Sistemul va fi similar cu cel care...

Cod portocaliu și risc de viituri pe mai multe bazine hidrografice

Din această seară, de la ora 18:00 și până luni, la ora 10:00, este cod portocaliu pe râuri din bazinele Siret şi Prut  Hidrologii anunţă...

Reacția Dianei Șoșoacă după respingerea candidaturii la alegerile prezidențiale

Diana Șoșoacă a reacționat după ce Curtea Constituțională a României i-a respins candidatura la alegerile prezidențiale. Aceasta își cheamă susținătorii la un miting: „Absolut...
Ultima oră
Pe aceeași temă