21.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialAfacerea europeanǎ a anului

Afacerea europeanǎ a anului

ICAP Group, a primit premiul Ruban d’Honneur, ȋn cadrul evenimentului Premiile European Business, organizaţie recunoscută internaţional, devenind astfel una dintre cele 10 companii de top din Europa ȋn 2012/13 ȋn categoria „Afacerea Anului” (cu cifra de afaceri ȋntre  €26-150 milioane). Aceasta distincţie vine imediat după recunoaşterea Grupului ca fiind „Campion Naţional” ȋn categoria ” Afacerea Anului”, ȋn cadrul sesiunii din noiembrie anul trecut.

Un grup de experţi, format din academicieni, oameni de afaceri şi manageri de top, a selectat cele 100 de companii (din 200) cele mai dinamice din Europa care au primit distincţia de „Campioni Naţionali” ȋn etapa precedentă. Procesul de selecţie a durat 2 luni iar cele 100 de companii au fost selectate din 28 de ţări Europene aflate ȋn 10 categorii.

Criteriile care au fost ȋndeplinite de ICAP Grup pentru a primi aceasta distincţie importantă, privesc esenţa antreprenoriatului şi anume: rezultatele, dinamismul operaţional, focusul strategic şi etica de business. Nominalizarea ICAP s-a bazat pe creşterea puternică din anii trecuţi, creşterea numărului de angajaţi, strategia adoptată ȋn a contracara criza economică globală, practicile inovative ȋn furnizarea serviciilor – dar mai ales Informaţiile de Afaceri, parteneriatele internaţionale şi programele de Responsabilitate Socială (pentru oamenii săi, pentru mediul ȋnconjurător şi pentru societate ȋn general). Toţi aceşti parametrii au fost evaluaţi ȋntr-un mod pozitiv şi au condus către această distincţie.

Etapa finală a acestui concurs european important, include prezentări de business, care vor fi susţinute la Dusseldorf, ȋn ultima decadă a lunii Februarie.  ICAP Grup, este singura companie concurentă din Grecia ȋn categoria companiilor cu venituri de €26-150 millioane, care va concura pentru cea mai mare distincţie Europeană, „Compania Europeană a Anului 2012/13„. Cȃştigătorii vor fi anunţaţi ȋn cadrul unei ceremonii speciale care va avea loc ȋn luna Aprilie 2013.

Nikitas Konstantellos, CEO – ICAP Grup, a declarat: „Noi, cei de la ICAP Grup, suntem mȃndrii că ȋn cadrul mediului de afaceri european competitiv ȋn care activăm, suntem capabili să ne personalizăm serviciile ȋn beneficiul clienţilor noştri şi de asemenea să ne menţinem forţa afacerii. Caracterul multidisciplinar al organizaţiei noastre, ȋmpreună cu creşterea din Grecia şi sud-estul Europei, ridică ȋn mod constant noi provocări cărora le răspundem cu pasiune şi efort. Această distincţie foarte importantă, de a fi selectaţi ca una dintre cele top 10 companii care vor concura pentru titlul „Compania Europeană a Anului” cu vȃnzări de €26-150 millioane, ne dă forţa de a continua să depunem eforturi pentru a ne urmări pasiunea pentru excelenţa ȋn afaceri şi creştere. Mai mult decȃt atȃt, această recunoaştere internaţională se adresează organizaţiei noastre ca ȋntreg şi din acest motiv aş vrea să le mulţumesc tuturor anagajaţilor grupului care sunt marele nostru avantaj competitiv.”

Despre Premiile European Business

Premiile European Business constituie cea mai mare şi mai specializată recunoaştere la nivel de companie a jucătorilor de top din Europa. Scopul ceremoniei este de a recunoaşte şi de a promova excelenţa, cele mai bune practici şi inovaţia comunităţii de afaceri din Europa, ȋn conformitate cu obiectivele generale ale EU si ale tuturor companiilor interesate din Europa.

Pentru mai multe informaţii despre Premiile European Business, vă invităm să accesaţi: www.businessawardseurope.com

Despre Grupul ICAP

ICAP Grup – companie cu peste 1,300 angajaţi – este principalul furnizor de Informaţii de Afaceri din Grecia. Grupul are birouri ȋn 5 oraşe greceşti, şi ȋn sud-estul Europei, cu filiale ȋn Romȃnia, Bulgaria, Serbia şi Cipru. Ȋn urma cumpărării acestuia de către Grupul de Invesţii Global Finance ȋn 2007, cea mai mare companie de private equity din sud-estul Europei, ICAP Grup a evoluat ca o organizaţie multidisciplinară, furnizȃnd o gama largă de produse şi servicii care sunt grupate ȋn 4 categorii: Servicii de Credit Risk, Soluţii de Marketing, Management Consulting şi People Solutions.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi Biroul de Presă al ICAP Grup:

Elena Pop, epop@icap.ro, +40760 670 949

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Reacția Dianei Șoșoacă după respingerea candidaturii la alegerile prezidențiale

Diana Șoșoacă a reacționat după ce Curtea Constituțională a României i-a respins candidatura la alegerile prezidențiale. Aceasta își cheamă susținătorii la un miting: „Absolut...

Sarea recristalizată din România care provine dintr-un zăcământ vechi de 2 milioane de lei

Sarea recristalizată vândută de compania de stat Salrom provine dinte-un depozit vechi de 2 milioane de ani, a transmis Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului: „Știați...
Ultima oră
Pe aceeași temă