11.1 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 8 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialWimbledon: Simona Halep, eliminatฤƒ de Angelique Kerber, รฎn sferturi

Wimbledon: Simona Halep, eliminatฤƒ de Angelique Kerber, รฎn sferturi

UPDATE 16.45: Jucฤƒtoarea de tenis Simona Halep, ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, a pierdut, marลฃi, scor 5-7, (2)6-7, partida disputatฤƒ împotriva lui Angelique Kerber din Germania, ocupanta locului 4 în ierarhia mondialฤƒ, ลŸi a fost eliminatฤƒ în sferturile de finalฤƒ ale turneului de la Wimbledon.

În setul secund, meciul a fost echilibrat, pânฤƒ la scorul de 3-2 în favoarea jucฤƒtoarei din Germania, care a reuลŸit sฤƒ câลŸtige pe serviciul adversarei. Dupฤƒ alte trei break-uri, tabela indica scorul de 5-4 pentru Kerber, însฤƒ Simona a reuลŸit, imediat, egalarea. În final, setul s-a decis la tiebreak, unde Kerber s-a impus, scor 7-2.

UPDATE 16:00. Primul se s-a încheiat cu 7-5 în favoarea jucฤƒtoarei germane Angelique Kerber.

–––––––

Jucฤƒtoarea românฤƒ de tenis Simona Halep o întâlneศ™te, marศ›i, începând cu ora 15.00, pe jucฤƒtoarea germanฤƒ Angelique Kerber, în sferturile de finalฤƒ ale turneului pe iarbฤƒ de la Wimbledon.

Luni, Halep a învins-o pe jucฤƒtoarea americanฤƒ Madison Keys, în trei seturi, 6-7 (5), 6-4, 6-3, calificându-se în sferturi.

Halep, în vârstฤƒ de 24 de ani, este cea mai tânฤƒrฤƒ jucฤƒtoare rฤƒmasฤƒ în cursa pentru turneul de la All England Club. Ea va avea misiunea de a o înfrunta pe Kerber, numฤƒrul 4 în clasamentul WTA, care a câศ™tigat turneul Australian Open 2016.

Dupฤƒ încheierea partidei, pe aceeaลŸi arenฤƒ va avea loc ศ™i meciul dintre Serena Williams ลŸi Anastasia Pavlyuchenkova.

Cele mai citite

Hezbollah a lansat un atac cu rachete cฤƒtre baza serviciului de informaลฃii militare israeliene, Glilot, lรขngฤƒ Tel Aviv

Gruparea libanezฤƒ Hezbollah a anunลฃat luni cฤƒ a lansat o salvฤƒ de rachete cฤƒtre principala bazฤƒ a serviciului de informaลฃii militare israeliene, Glilot, lรขngฤƒ...

Iulia Scรขntei, judecฤƒtor CCR, opinie separatฤƒ faศ›ฤƒ de ceilalศ›i judecฤƒtori รฎn cazul ศ˜oศ™oacฤƒ

Curtea Constituลฃionalฤƒ nu are atribuลฃia de a verifica comportamentul, opiniile, afirmaลฃiile sau atitudinile unui candidat la alegerile prezidenลฃiale, toate acestea fiind aspecte de naturฤƒ...

Atac rusesc asupra unei nave sub pavilion Palau รฎn portul Odesa

O rachetฤƒ a ruลŸilor a lovit luni o navฤƒ sub pavilion Palau รฎn portul Odesa, ucigรขnd un cetฤƒลฃean ucrainean ลŸi rฤƒnind cinci cetฤƒลฃeni strฤƒini,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ