16.6 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialProtectie solarฤƒ foarte รฎnaltฤƒ cu aplicare fฤƒrฤƒ รฎntindere

Protectie solarฤƒ foarte รฎnaltฤƒ cu aplicare fฤƒrฤƒ รฎntindere

BIODERMA lanseazฤƒ o nouฤƒ generaศ›ie de fotoprotecศ›ie: aplicare Fฤ‚Rฤ‚ ÎNTINDERE. Photoderm MAX Brume SPF 50+ oferฤƒ o fotoprotecศ›ie foarte înaltฤƒ, se aplicฤƒ din orice poziศ›ie, nu necesitฤƒ întindere, este ideal pentru activitฤƒศ›ile sportive, are un efect revigorant ศ™i este 100% transparent.

Adevฤƒrul biologic

Soarele este vital pentru sฤƒnฤƒtatea ศ™i starea noastrฤƒ de bine. Dar, protecศ›ia noastrฤƒ naturalฤƒ nu este suficientฤƒ pentru a permite pielii noastre sฤƒ lupte împotriva efectelor nocive ale soarelui. Dermatologii recomandฤƒ aplicarea de fotoprotecศ›ie la fiecare 2 ore. Cu toate acestea, de cele mai multe ori renunศ›ฤƒm sฤƒ mai folosim fotoprotecศ›ie atunci când ne gândim cฤƒ mâinile vor rฤƒmâne lipicioase sau cฤƒ nisipul se va lipi de piele.

Rฤƒspunsul biologic

Combinaศ›ia brevetului BIOPROTECTIE CELULARฤ‚® ศ™i a filtrelor UVA / UVB stimuleazฤƒ apฤƒrarea naturalฤƒ a pielii împotriva soarelui. Graศ›ie dispozitivului de aplicare, Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesitฤƒ întindere ศ™i se aplicฤƒ foarte uศ™or, din orice poziศ›ie, doar prin pulverizare. Este ideal inclusiv pentru bฤƒrbaศ›i ศ™i zonele cu pilozitate.

Photoderm Max Brume SPF 50+ poate fi aplicat inclusiv pe pielea umedฤƒ, este foarte rezistent la apฤƒ ศ™i ideal pentru activitฤƒศ›ile sportive. Are un efect revigorant ศ™i este 100% transparent. Pielea este protejatฤƒ atât în interior, cât ศ™i în exterior. Într-un mod durabil.

Preศ› recomandat în farmacii:

Photoderm MAX Brume SPF 50+ – 86 RON

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ