18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialPremii pentru juniorii Constanţei

Premii pentru juniorii Constanţei

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret i-a recompensat pe juniori pentru rezultatele excelente din 2012.

La final de an se premiază sportivii cu cele mai bune performanţe. În 2012 Constanţa a excelat la capitolul juniori. Acestora, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret le-a organizat o gala restrânsă, în care i-a premiat. În afara tinerilor premiaţi, alte trei premii speciale au fost acordate Elenei Frâncu,  lui Andrei Szemerjai şi echipei de futsal a Universităţii „Ovidius”.

Elena Frâncu, fostul director al DJST, a primit premiul de excelenţă pentru promovarea sportului constănţean. Gala în care s-au decernat premiile pentru cei mai buni juniori ai anului a fost organizată într-un cadru restrâns şi a fost ultimul eveniment de gen la care Frâncu participă, aşa cum chiar ea a declarat. „Probabil este ultima oară când apar la aceste întâlniri. Sportul m-a făcut cine sunt şi îi datorez totul. Le mulţumesc colegilor de la DJST că au continuat munca pe care am dus-o împreună. A fost un an greu şi urmează unul şi mai greu în care tot sportul se va reorganiza”, a spus Elena Frâncu

Andrei Szemerjai, directorul LPS „Nicolae Rotaru”, a primit premiul fair-play pentru activitatea pe care a avut-o în 2012, dar el spune că premiul este al întregii conduceri a liceului. „Ar fi incomod să vină o întreagă conducere a unei instituţii să primească un premiu. Am venit eu, dar premiul nu este al meu, este al întregii conduceri a liceului. Ne bucurăm că nici în 2012 nu am dus lipsă de performanţe remarcabile şi trebuie notat că acestea au fost obţinute în condiţii foarte grele. Sperăm să continuăm să aducem medalii pentru Constanţa şi să aducem în prim plan noi sportivi care să reprezinte cu succes oraşul nostru”, a declarat Andrei Szemerjai.   

Laura Pricop vrea la Rio

Tânăra halterofilă a clubului CS Farul şi a LPS, Laura Pricop, s-a declarat mulţumită de rezultatele din 2012 şi spune că vrea să ajungă la Olimpiada de la Rio. Sportiva pregătită de Angheluş Beşleagă a fost în fruntea ierarhiei celor mai buni sportivi din acest an. „A fost un an greu cu multe ore petrecute în sala de antrenament şi la concursuri, dar şi departe de casă. Rezultatele obţinute au fost însă cele mai bune ale carierei şi sper ca la anul să obţin şi mai multe medalii, cel puţin la fel de importante. Vreau ca în 2013 să urc pe prima treaptă a podiumului la Mondiale, dar visul meu cel mare este să ajung la Jocurile Olimpice de la Rio”, a spus Laura Pricop.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă