17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialHoria Tecău se pregăteşte în Florida

Horia Tecău se pregăteşte în Florida

Tenismanul constănţean Horia Tecău a plecat în SUA, unde se va pregăti, în Florida, timp de două săptămâni, alături de noul său partener de la dublu, Max Mirnyi. La plecarea către America, Tecău a declarat: „Cu sportivul din Belarus mă ştiu de mulţi ani, de la Academia de Tenis Bolletieri. E un profesionist, omul de la care am învăţat cel mai mult, atât în tenis, cât şi în afara terenului.

Sunt convins că voi progresa mult alături de el şi că vom avea rezultate foarte bune. Visul meu e să-mi adaug în palmares un titlu de Grand Slam la dublu masculin. Mi-a fost greu când am rupt colaborarea cu Lindstedt. Am jucat trei ani împreună, o perioadă destul de lungă. Voi avea emoţii când mă voi confrunta prima dată cu el. Am rămas prieteni, vorbim curent. În ultimul timp eram stresaţi să obţinem rezultate”.

Tecău a mai spus că 2012 a fost cel mai bun an din carieră: a câştigat Australian Open la dublu mixt, a disputat finala la Wimbledon (al treilea an la rând), a participat a doua oară consecutiv la Turneul Campionilor şi a încheiat sezonul pentru prima dată în carieră între primii zece jucători. De Crăciun, Horia se va întoarce acasă, pentru a petrece sărbătorile în sânul familiei.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă