13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialParlamentari PNL, în plasa prostituatelor Andreei Marta

Parlamentari PNL, în plasa prostituatelor Andreei Marta

Doi deputaţi PNL, Ionel Palăr şi Titi Holban, au fost luaţi la întrebări de procurori în legătură cu reţeaua de prostituţie coordonată de Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. De serviciile prostituatelor ar fi beneficiat un număr mare de politicieni, fotbalişti sau afacerişti.

Andreea Marta este soţia lui Codruţ Marta (fostul şef de cabinet al directorului ANAF, dispărut în urmă cu câteva luni) şi a fost pusă sub acuzare în acest caz de prostituţie în urma plângerilor unor femei, care lucrau pentru ea, fiind nemulţumite de sumele primite după prestarea servicilor sexuale. Potrivit procurorilor de la Combaterea Crimei Organizate (DIICOT), începând cu anul 2010, surorile Andreea Elena Marta (fostă Lungu), de 28 ani, şi Maria Magdalena Lungu, de 38 de ani, au racolat persoane cu o situaţie materială foarte bună şi le-ar fi facilitat întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani.

Activităţile de prostituţie şi proxenetism aveau loc de cele mai multe ori în hoteluri de lux din Bucureşti sau în alte locuri alese de clienţi, în judeţele Tulcea, Braşov şi Călăraşi, precum şi la Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai. În urma investigaţiilor au fost identificate 30 de prostituate. Sumele de bani încasate erau împărţite între tinerele care practicau prostituţia şi coordonatorii grupării. Tariful minim perceput de corodonatorii reţelei era de 250 – 300 euro pentru fiecare tânără solicitată în vederea prestării serviciilor sexuale. Existau însă şi cazuri când tarifele minime ajungeau la 1.000 de euro, atunci când era solicitată o tânără ce era considerată „premiantă” sau de nota 10.

Andreea Marta era membră PNL

 Deputatul PNL Titi Holban a afirmat, marţi, că a fost audiat aproape 15 minute de procurorii DIICOT în dosarul privind reţeaua de prostituţie, arătându-i-se mai multe liste cu nume, fără să recunoască vreunul, şi că nu crede că va avea de suferit de pe urma scandalului, întrucât nu apare ca învinuit. Liberalul buzoian a mai spus că, dacă va mai fi chemat la audieri, va merge pentru că nu ascunde nimic şi trebuie să lămurească lucrurile în acest scandal.

„Nu cred că am de suferit de pe urma acestui scandal, nu e nimic adevărat. Sunt un simplu martor în urma unor interceptări telefonice. Am vorbit cu Marta pe telefon de la Parlament şi aşa am fost interceptat, altfel nu-mi explic, vorbeam cu ea de două-trei ori pe an”, a mai spus Holban. Potrivit deputatului liberal, Andreea Marta ar fi fost membră a PNL. „O cunosc pe Marta, am fost cu ea în campania electorală, a fost şi în Buzău, în anul 2008, altfel nu se explică legătura mea cu ea, ne cunoşteam, mai vorbeam la telefon”, a declarat liberalul Titi Holban.

Deputatul de Buzău candidează la alegerile din 9 decembrie pentru cel de-al doilea mandat în Colegiul 3, zona Râmnicu SĂrat.    

Fotbaliştii şi fetele Andreei Marta

Cei doi parlamentari nu sunt singurii audiaţi în dosarul de prostituţie al Andreei Marta. În acest caz au mai trebuit să dea explicaţii procurorilor şi fotbalistul Gabriel Torje (component al echipei naţionale şi al formaţiei spaniole Granada) şi fostul mijlocaş dinamovist Ianis Zicu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă