21.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSportMihalache, după demitere: Voi rămâne în echipa lui Ponta. Nu abandonez echipa,...

Mihalache, după demitere: Voi rămâne în echipa lui Ponta. Nu abandonez echipa, nici ei pe mine

Dan Mihalache a confirmat, marţi, pentru România liberă, că a fost demis de către premierul Victor Ponta, după ce au convenit, în urma unor discuţii, că demiterea este situaţia cea mai potrivită în contextul evenimentelor recente.

”Au fost alte abordări, am convenit că e mai bine să mă aflu în afara Secretariatului Guvernului”, a spus Mihalache.

Deşi nu mai ocupă funcţia de secretar adjunct al Guvernului, Mihalache a precizat că va rămâne în echipa lui Victor Ponta, într-o funcţie pe care o va confirma premierul.

”Mă veţi regăsi în echipa guvernamentală. Îl las pe premier să vorbească despre aceste lucruri. Sunt solidar cu echipa, cu premierul. Nu abandonez echipa, nici ei pe mine. Ponta mi-a spus că nu e bine să fiu secretar adjunct al Guvernului, deoarece e bine să am mai multă libertate de exprimare”, a adăugat Mihalache.

De asemenea, Mihalache a subliniat că Traian Băsescu nu poate fi învinovăţit pentru demiterea sa, deşi declarase, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că ar fi ”dezamăgit” dacă ar ”exista o legătură între demiterea” sa ”de către Victor Ponta şi declaraţiile lui Traian Băsescu”.

Traian Băsescu a atras atenţia, luni seară, asupra raportului ANI privind incompatibilitatea a patru demnitari.

”ANI a constatat săptămâna trecută incompatibilitatea a patru demnitari. Nu a existat nicio reacţie decât cea de solidarizare faţă de cei patru demnitari. Nu au nicio legătură cu interesul pentru români aceste acţiuni”, a spus preşedintele Băsescu.

 Agenţia Naţională de Integritate a anunţat, vineri, că secretarul general adjunct al Guvernului, Sorin Dan Mihalache, a fost găsit incompatibil. Mai exact, ANI a constatat faptul că, pe lângă funcţia din cadrul Executivului, a fost şi administrator la o societate, ceea ce contravine Legii privind demnităţile publice.

Citeşte şi: Ponta l-a DEMIS pe Mihalache din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului 


Lovitură DEVASTATOARE pentru Crin Antonescu: 3 MINIŞTRI şi UN SECRETAR DE STAT, declaraţi INCOMPATIBILI.Trei dintre cei patru oficiali sunt apropiaţii liderului PNL.


VIDEO. LIVE TEXT. Traian Băsescu: Voi numi un PREMIER care să servească INTERESULUI NAŢIONAL. I-am scris lui Ponta în cazul celor patru demnitari incompatibili, vizam o REMANIERE. Raportul de ţară va fi DEZASTRUOS!

Cele mai citite

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat: idei și sugestii

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat este o strategie esențială pentru orice magazin, deoarece acest spațiu poate transforma clienții indeciși în cumpărători. Plasarea inteligentă...

Ciucă dezvăluiri din operațiunile de peste hotare: Cele mai ieftine arme le aveau românii și insurgenții

Stimularea industriei de apărare este crucială pentru securitatea continentului, susține președintele PNL, Nicolae Ciucă, aflat în vizită la Cugir. „Îmi aduc aminte că, în teatrele...

Cum poate fi îmbunătățit aspectul urechilor cu ajutorul chirurgiei estetice?

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă