15.7 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialZiua Curajului la Zilele Biz

Ziua Curajului la Zilele Biz

Zilele Biz încep luni, 12 noiembrie, cu Ziua Curajului, zi dedicată antreprenorilor. Trei sesiuni de prezentări, 15 speakeri şi peste 150 de antreprenori şi manageri, specialişti din companii mari şi start-up-uri in audienţă vă aşteaptă în prima zi a celei de-a 11-a ediţii a Zilelor Biz.

Prima sesiune va debuta cu „Provocările antreprenorilor români”, un studiu realizat în exclusivitate pentru Zilele Biz 2012 de compania de cercetare Unlock Market Research.

„Pentru antreprenori criza nu a însemnat o catastrofă, ci o reorganizare şi şansa de a deveni mai întelepţi. Spre deosebire de corporatiştii care şi-au păstrat joburi de confort, antreprenorii au fost afectaţi cel mai mult, însă ei nu se plâng de criză, ci de reacţia de impietrire şi de frică a oamenilor în faţa crizei. Totodată criza este cea care ajută la trierea valorilor. Deşi s-a tot vorbit de această triere în ultimii patru ani, din 2012 asistăm la o selecţie clară a valorilor. În acest sens, majoritatea celor intervievaţi în studiul Unlock consideră că în 2013 vor rămâne pe piaţă numai cei mai competenţi. Puturoşii şi impostorii se dau greu la o parte, dar acest val nu are cum să nu-i trieze”, declară Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Market Research.

„Lăsaţi antreprenorii să tragă înainte societatea şi economia!” este îndemnul cu care vine la Zilele Biz Aneta Bogdan, Fondator Brandient, cel mai cunoscut om de branding din România.

„Am numit această zi, Ziua Curajului, ca o recunoaştere pentru cei care cred pînă la capăt în ideea lor şi perseverează până la reusită. Vom avea alături de noi la Zilele Biz oameni cu rezultate excepţionale şi împreună cu ei vom afla ce trebuie să schimbăm în gândire, comportament şi acţiune astfel încât să ne programam pentru reuşită”, spune Marta Uşurelu, Redactor Şef, Revista Biz.

Deoarece toamna anului 2012 a venit cu noi schimbări în fiscalitate şi în cadrul legal în care îşi desfăşoară activitatea companiile din România, o întreagă sesiune din cadrul Zilei de Antreprenoriat va fi dedicată fiscalităţii şi codului civil.

Printre speakerii invitaţi la Ziua de Antreprenoriat se numără: Aneta Bogdan, fondator, Brandient; Adina Vlad, Unlock Market Research; Tiberiu Moisă, Director Executiv Clienţi Corporativi & IMM, Banca Transilvania; Daniel Rusen, Product Manager Office365, Microsoft România; Dorin Bodea, Antreprenor, Senior Consultant Result Development; Octavian Bădescu, antreprenor – fondator Sameday Courier, Retailplus Eastern Europe, Gift Express, Expert Flowers; Shachar Shaine, CEO Integra; Dragoş Anastasiu, Preşedinte Eurolines; Cristian Dărmănescu, Alfredo Foods; Luisiana Dobrinescu, Avocat Fondator, Dobrinescu Dobrev SCA; Dragoş Cabat, Managing Partner, efin.ro; Gabriel Biriş, Founding Partner, Biriş Goran; Adrian Porumboiu, Preşedinte Agropan; Radu Enache, President & CEO, Continental Hotels; Florin Talpeş, CEO, Bitdefender.

Zilele Biz este cel mai mare eveniment de afaceri din România, la care participă sute de manageri şi antreprenori pe parcursul a cinci zile. Zilele Biz reprezintă un eveniment unic de învăţare şi networking, care explică trendurile în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR şi Media&Marketing.

Anul acesta evenimentul, ajuns la cea de-a unsprezecea ediţie, are loc între 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson Bucureşti.

Cele mai citite

TRAGEDIE: O tânără de 27 de ani și părinții ei au fost găsiți morți într-un apartament din Bistrița

O tânără și părinții ei au fost găsiți morți, sâmbătă seară, în apartamentul lor din Bistrița, în urma unui apel la 112 care anunța...

Cine sunt judecătorii care au votat împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale

Curtea Constituțională a României (CCR) a acceptat o contestație împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, hotărârea fiind definitivă și eliminând-o astfel din cursa...

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...
Ultima oră
Pe aceeași temă