16.3 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSportPonta, despre ARD: Cu Adriean Videanu şef de campanie, cred că programul...

Ponta, despre ARD: Cu Adriean Videanu şef de campanie, cred că programul lor se numeşte ”Să repornim furăciunile în România”

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că, odată cu începerea la sfârşitul săptămânii a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, principala sa preocupare în calitate de şef al guvernului este să se asigure că aceasta se va desfăşura fără incidente majore.

Despre campania pe care o va desfăşura USL, Victor Ponta a precizat că joi urmează să fie prezentat programul partidului.

„Noi suntem pregătiţi cu lucrurile concrete pe care le-am făcut. (…) Sunt ideile pe care le-am lansat în opoziţie, pe unele le-am pus în aplicare în aceste şase luni de guvernare: pensiile, reducerea cheltuielilor nejustificate, furăciunile din cazurile băieţilor deştepţi „.

În privinţa campaniei desfăşurate de adversarii de la ARD, premierul a declarat: „cu Adriean Videanu şef de campanie, cred că programul lor se numeşte ‘Să repornim furăciunile în România'”.

Legat de adoptarea euro, Victor Ponta a afirmat că „România trebuie să meargă pe drumul pe care a mers Polonia”.

„Anul 2015 nu este un reper bătut în cuie (pentru adoptarea euro, n.red.), a adăugat prim-ministrul.

Reaminti că la începutul anului, Polonia a decis să amâne adoptarea mondei euro în 2015.

Cele mai citite

Percheziții la clanurile implicate în conflictul de la Spitalul Sfântul Pantelimon

Poliţiştii efectuează, marţi dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov în dosarul deschis după ce două clanuri s-au luat la bătaie în oraşul...

Franța vrea o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru situația din Liban

Franţa a solicitat o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre situaţia din Liban care se confruntă cu...

Rusia a fost exclusă de la ceremoniile consacrate împlinirii a 80 de ani de la eliberarea lagărului de la Auschwitz

Reprezentanţii Rusiei au fost excluşi de la ceremoniile consacrate împlinirii a 80 de ani de la eliberarea de către Armata Roşie a lagărului morţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă