16.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMihai Gainusa: De ziua mea, imi numar firele de par alb din...

Mihai Gainusa: De ziua mea, imi numar firele de par alb din par! Vezi ce cadou isi doreste carcotasul

Ca un carcotas cuminte ce e, Mihai Gainusa a primit deja cadoul mult dorit, de ziua lui de nastere, desi aceasta va fi abia pe 6 noiembrie. Cum va petrece Gainusa de ziua sa aniversara si alaturi de cine, in mini interviul de mai jos:

Ce planuri ai pentru ziua ta de nastere, de anul acesta?

Ziua mea de nastere pica exact in ziua de nastere a emisiunii de la televizor. Asa ca prioritate are munca si abia apoi distractia. Apoi, adica la urmatoarea zi de nastere. Dar voi face cinste la Cronica cu bere fara alcool si pentru amatori, alcool fara bere.

Alaturi de cine vrei sa fii, in data de 6 noiembrie 2012?

Voi fi cu toti colegii, dimineata cu cei de la radio, dupa-amiaza cu cei de la Prima TV. Seara e rezervata, voi fi alaturi de familie, probabil Eva si Andrei imi vor canta pe doua voci „Multi ani, traiasca!”, iar Ioana va fi dirijor.

Ce iti doresti cel mai mult si mai mult drept cadou de ziua ta?

Imi doresc sa fim toti sanatosi, ca restul vine de la sine. Iar cadou am primit deja de la familie. Un tablou pe care mi-l doream foarte mult.

Cum arata ziua de nastere perfecta, pentru tine?

Ziua mea perfecta de nastere ar fi ca 6 noiembrie sa pice pe 6 august si sa stau la soare, in Grecia, cu un frappe in mana si cu o farfurie de fructe de mare alaturi. Cum nu pica niciodata vara, ziua perfecta de nastere e cea alaturi de cei dragi.

Anul trecut, care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de ziua aniversara?

Anul trecut am fost un week-end la Praga si am vizitat una din cele mai vechi si frumoase gradini zoologice din Europa. Omul potrivit la locul potrivit!

Ai un ritual anume legat de ziua ta de nastere? E ceva ce faci, cu aceasta ocazie?

Da. Deoarece ziua mea pica in anotimpul recoltelor, in fiecare an imi numar firele de par alb din par. Si anul acesta a fost an bogat, pot sa trimit si la export!

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă