16.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialTeatrul Ion Creangă, Editura Egmont şi Asociaţia LumeBună oferă celor mici reviste...

Teatrul Ion Creangă, Editura Egmont şi Asociaţia LumeBună oferă celor mici reviste şi dvd-uri cu poveşti reinterpretate

În perioada imediat următoare, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar se vor afla în prima vacanţă a anului şcolar. Cu această ocazie, Teatrul Ion Creangă, Editura Egmont şi Asociaţia LumeBună prin proiectul Călătorie educativă în lumea satului, vin întâmpinarea lor, oferindu-le alternative pentru petrecerea timpului liber.

Sub egida „Educaţie, Cultură. Creativitate. în lumea celor mici”, cele trei organizaţii au pornit un parteneriat menit să aducă celor mici bucurii şi momente frumoase pe parcursul vacanţei de toamnă. O serie de şcoli, centre de plasament şi grădiniţe din întreaga ţară vor primi reviste cu dvd-uri şi cărţi spre a fi oferite claselor primare, iar Teatrul Ion Creangă programează cele mai îndrăgite spectacole ale sale în această perioadă.

Totodată, în weekendul 3-4 noiembrie, copiii însoţiţi de părinţii lor la sala de spectacole, vor primi reviste cu dvd-uri, puse la dispoziţie de Editura Egmont. Lista şcolilor, centrelor de plasament şi a grădiniţelor este compusă din parteneri cu tradiţie ai celor 3 organizaţii, instituţii cu care Teatrul Ion Creangă, Editura Egmont şi Asociaţia LumeBună au mai colaborat de-a lungul timpului în diverse împrejurări şi le cunosc nevoile.

Acestea sunt:
Grădiniţa 203, Bucureşti

Grădiniţa 50, Bucureşti

Grădiniţa nr. 8 „Licurici”, Bucureşti

Şcoala nr. 19 „Tudor Arghezi”, Bucureşti

Euclid Afterschool din Bucureşti

Şcoala Centrală, Bucureşti

Şcoala nr. 98 „Avram Iancu”, Bucureşti

Şcoala nr. 120 „Mărţişor, Bucureşti

Şcoala nr. 129 „Elena Farago”, Bucureşti

Centrul Copii Străzii de la Secuilor

Centrul primire-urgenţe copii abuzaţi,Bucureşti

Şcoala nr.19, Bucureşti

Şcoala nr. 3, Bucureşti

Şcoala nr. 192, Bucureşti

Şcoala nr. 186, Bucureşti

Grădiniţa Miruna, Bucureşti

Şcoala din Brebu, Prahova

Şcoala din Vatra Dornei, Suceava

Totodată, pe lângă această campanie, Teatrul Ion Creangă aşteaptă micuţii şi pe perioada vacanţei la Teatrul poveştilor pentru întreaga familie. Programul spectacolelor poate fi urmărit pe www.teatrulioncreanga.ro şi pe pagina de Facebook Teatrul Ion Creanga. În weekendul 3-4 noiembrie, cei care vor veni la reprezentaţii, vor primi în dar reviste cu dvd-uri, oferite de Editura Egmont.

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă