16.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialMesaj cutremurător al mamei poliţistului Gigină, către Gabriel Oprea: Sunt o mamă...

Mesaj cutremurător al mamei poliţistului Gigină, către Gabriel Oprea: Sunt o mamă căreia i-ai şters trecutul, viitorul şi viaţa. Dacă Bogdan ar fi fost scos din dispozitiv în acea seară ar fi trăit?

Mama poliţistului din coloana lui Gabriel Oprea, mort în accident toamna trecută, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător la adresa fostului ministru de interne.

Carmen Gigină îi cere lui Gabriel Oprea să-i răspundă sincer la întrebarea: Dacă Bogdan ar fi fost scos din dispozitiv în acea seară ar fi trăit?

„Mi se pare de domeniul fantasticului”asta declara”Gabi Oprea”. Pune o intrebare catre procurorul de caz”Daca nu ar fi fost acele lucrari nesemnaluzate oare Bogdan Gigina chiar si rulind cu 84km/h ar fi murit?As vrea aa stiu raspunsul sincer al procurorilor la aceasta intrebare?
Aceeasi intrevare v-o adreses si eu si va rog sa raspundeti la fel de sincer.Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait? D-voastra dispuneati de acest dispozitiv nimeni altcineva.Aghiotantul era vocea d voastra (de altfel un om cu suflet din relatarile lui Bogdan,un om care era supus la fel ca si ei rasfatului dvs zilnic).D vs eratit „Zeul”care dictati si asta o stie tot Ministerul .Un cadru militar,un barbat cu coloana vertebrala ,un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale…dar despre ce vorbesc despre un om care si-a abandonat omul care starea in ploaie,vint,soare ptr sisuranra lui..Omul care la citeva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el lfacea parte din dispozitiv,omul care in decursul a citorva ore a schimbat legea .(Vezi monitorul oficial 21 oct 2015).Prr mine d le esti un muritor,eu nu vad functia ,nu vad omul politic care crezi ca esti,sint o mama care si a pierdut unicul copil ,din ignoranta ta,o mama careia i ai sters trecutul, viitorul ,viata.Ai redus la 0 aceasta familie,doar ptr ca ai crezut ca totul ti se cuvenea”, îşi încheie mesajul Carmen Gigină.

Citeşte şi Oprea se spală pe mâini de moartea lui Gigină: DNA uită că a căzut într-o groapă

Reacţia mamei poliţistului mort a venit după ce fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, pentru care procurorii anticorupție au cerut aviz pentru urmărirea penală, s-a declarat nevinovat. Marţi, 6 septembrie, la ieşirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, fostul vicepremier a declarat că acuzaţia de omor din culpă i se pare de domeniul fantasticului.

“Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Eram în timpul serviciului, în maşina de serviciu, veneam de la o instituţie pe linia de securitate a statului român. Era în jur de ora 19 şi ceva, mă deplasam spre domiciliu. Maşina în care mă aflam cu aghiotantul şi şoferul, în urma documentării procurorilor, avea viteza legală. Antemergatorul avea viteză legală. Din păcate, motociclistul, aflat la câteva sute de metri, s-a lovit şi a căzut în acea groapă. Dispozitivul de protecţie care exista din anul 2000 şi de care au beneficiat toţi miniştrii de stat este stabilit de către poliţia rutieră vis-a-vis cu toate celelalte probleme tehnice. Nu un ministru sau un viceprim-ministru se ocupă de aceste dispozitive. Este problema poliţiei rutiere şi a şefului de dispozitiv şi bazei legale”, a declarat Gabriel Oprea.

Vineri, 2 septembrie, într-o lungă postare pe Facebook, Gabriel Oprea comenta acuzatiile prezentate de DNA, afirmând că nu se afla într-o coloană oficială şi nu venea de la o întâlnire privată, ci de la SRI, aflându-se în timpul serviciului. În plus, el acuză DNA că nu menţionează faptul că moartea poliţistului a fost provocată de o groapă.

„Surprinzător (oare?), DNA uită ceva esențial. Bogdan Gigină nu a alunecat, nu s-a lovit de un copac, nu a intrat pe contrasens. A căzut cu motocicleta într-o groapă imensă din carosabil. Aici nu e vorba doar despre viteză sau ploaie, ci despre un element esențial pe care procurorii îl ignoră cu bună știință. ÎN COMUNICATUL DNA NU EXISTĂ ABSOLUT NICIO REFERIRE LA GROAPA DIN CAROSABIL. Ca și când aceasta nici nu ar fi existat. Eu întreb însă: dacă nu ar fi fost acele lucrări nesemnalizate, oare Bogdan Gigină – chiar și rulând cu 84 km/h – ar fi murit? Aș vrea să știu răspunsul sincer al procurorilor la această întrebare.”, scrie Oprea.

Citeşte şi  Imunitatea lui Oprea și reptilele rapace care luptă pentru supraviețuirea speciei

În 20 octombrie 2015, poliţistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit, la 28 de ani, în timp ce deschidea coloana lui Gabriel Oprea, agentul căzând cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală. Gabriel Oprea, care la data accidentului era vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, a fost pus sub învinuire de procurorii DNA în 5 februarie, pentru că ar fi beneficiat nelegal de coloană oficială, în deplasări personale.

 

 

 

 

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă