21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialO NAVĂ RUSEASCĂ A DISPĂRUT pe mare, cu 700 de tone de...

O NAVĂ RUSEASCĂ A DISPĂRUT pe mare, cu 700 de tone de MINEREU DE AUR la bord

O navă cargo rusească, Amurskaia, a dispărut cu o zi în urmă în Marea Ohotsk (Extremul Orient rus), având la bord în jur de 700 de tone de minereu de aur, şi un echipaj format din 8 persoane, relatează agenţiile ruse de presă, potrivit Agerpres.

Iniţial, presa rusă a relatat că 11 marinari s-ar afla la bordul navei, ulterior însă s-a aflat că trei dintre ei nu au putut să plece în această cursă din motive de sănătate.

Înaintea dispariţiei, nava a trimis semnale de urgenţă. Echipajele trimise pentru salvarea cargoului cu minereu de aur continuă căutările, de duminică dimineaţă, dar deocamdată, fără niciun rezultat.

Căutările sunt dificile şi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile: elicopterele nu pot fi antrenate în operaţiunea de căutare din cauza vântului puternic şi a viscolului, precizează Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă pe site-ul său oficial.

La căutări participă trei nave maritime, urmând ca, atunci când vremea se va îndrepta, să fie angrenate şi două elicoptere.

 

Cele mai citite

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...

Răspunsul Hezbollah după moartea liderului său Hassan Nasrallah

Gruparea teroristă Hezbollah a confirmat, sâmbătă, moartea liderului său, Hassan Nasrallah, după ce Israelul a anunțat că acesta a fost ucis vineri într-un atac...
Ultima oră
Pe aceeași temă