16.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăInternaționalMădălina Ghenea, la Roma alături de comisarul Corrado Cattani din serialul "Caracatiţa"

Mădălina Ghenea, la Roma alături de comisarul Corrado Cattani din serialul „Caracatiţa”

Mădălina Ghenea va participa la Festivalul Internaţional de Film de la Roma, din perioada 9-17 noiembrie, la premiera filmului „Razza Bastarda”, în regia lui Alessandro Gassman.

Mădălina Ghenea joacă rolul Dorinei, o imigrantă de naţionalitate română în Italia, care-şi câştigă existenţa într-un mod de care nu este mândră. Visele şi ambiţiile sale sunt înăbuşite de realitatea societăţii în care trăieşte.

În „Razza Bastarda”, Mădălina Ghenea a jucat alături de celebrul actor italian Michele Placido, cunoscut pentru rolul principal din serialul italian „Caracatiţa”, difuzat în România începând din anul 1992.

Conform hollywoodreporter.com, la acest festival va avea loc şi premiera noului film al lui Quentin Tarantino, „Django Unchained”, care îl are în rol principal pe Leonardo DiCaprio.

Mădălina Ghenea este la a doua experinţă cinematografică, după debutul ei din anul 2011 în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando.

În prezent, Mădălina Ghenea filmează alături de o distribuţie impresionantă pentru producţia filmului „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, care va fi lansat pe marile ecrane în toamna anului 2013.

Cariera Mădălinei Ghenea în domeniul modei a început pe când avea doar 15 ani, atunci când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. Ulterior, ea a participat la prezentări de modă din România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franţa sau Spania şi a colaborat cu branduri renumite.

Mădălina Ghenea este imaginea de brand pentru compania de telefonie mobilă TRE-Italia şi pentru brandul de haine DEHA.

În anul 2010, ea a debutat în televiziune ca participantă la popularul concurs italian „Ballando con le stele”, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia.

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă