13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSportVictor Ponta: URĂSC ceea ce reprezintă Traian Băsescu

Victor Ponta: URĂSC ceea ce reprezintă Traian Băsescu

Premierul Victor Ponta a mărturisit, duminică, în cadrul unui interviu difuzat de PRO TV, că urăşte ceea ce reprezintă preşedintele Traian Băsescu.

Victor Ponta a făcut această afirmaţie răspunzând unei întrebări pe marginea episodului „Dottore”, apelativ cu care Traian Băsescu l-a „gratulat” în vară.

„Episodul acela mi-a confirmat încă o dată, dacă mai era nevoie, că preşedintele Băsescu va folosi întotodeauna, cât va fi în viaţă, şi îi doresc o viaţă cât mai lungă, şantajul şi armele cele mai murdare în politică. Acel episod mi-a dovedit că preşedintele Băsescu va rămâne întotdeauna tributarul metodelor securiste: dosare, aranjamente, lucruri descoperite din trecutul meu…din fericire, nu prea am ce lucruri să îmi descopere (…)

Nu pot să spun că a fost vorba de un şantaj direct, imi dai şi îţi fac. Mi-a dovedit, însă, încă o dată, că nu vom putea niciodată să gândim la fel. Eu nu mă apuc să scormonesc că poate găsesc când a fost domnul preşedinte Băsescu în armată nu ştiu ce a făcut. Asta este o gândire securistă. Eu am avut şansa naturală să am 17 ani la Revoluţie şi urăsc ceea ce domnul preşedinte Băsescu reprezintă”, a subliniat Victor Ponta.

Amintim că, în luna iunie, preşedintele Traian Băsescu l-a criticat pe premierul Victor Ponta pe fondul mutării Institutului Cultural Român de sub coordonarea Preşedinţiei în subordinea Senatului. Traian Băsescu a calificat acest gest drept o lipsă de respect şi a adăugat „Când eşti doctor în drept, eşti tare. Dottore!”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă