13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialIncident armat în Franța. Un bărbat a deschis focul în fața unui...

Incident armat în Franța. Un bărbat a deschis focul în fața unui supermarket; doi răniți grav. Autorul atacului a fost prins

UPDATE: Un sexagenar a deschis focul luni în fața unui supermarket intr-o localitate din apropiere de Paris, rănind grav două persoane, informează surse concordante citate de AFP, precizând că bărbatul s-a predat poliției după câteva ore.

Un bărbat a deschis focul luni în fața unui supermarket din Port-Marly, localitate situată la 30 km vest de Paris, și a rănit grav două persoane, informează Le Parisien pe site-ul său de internet și Reuters, potrivit Agerpres.

Potrivit Le Parisien, incidentul ar fi avut loc în jurul orei 11.45. Bărbatul care a deschis focul a venit cu mașina la locul atacului, unde a rănit grav o casieră de 46 de ani și un bărbat de 73 de ani. Cele două victime, transportate la spital, au fost grav rănite.

Autorul atacului a fugit de la locul faptei și s-a baricadat în propriul apartament. În curs este o operațiune a forțelor speciale de poliție Raid. Potrivit BFM TV, bărbatul era cunoscut poliției pentru acțiuni violente. Agenția France Presse, care citează o sursă apropiată anchetei, scrie că autorul atacului ar fi un septuagenar.

 

Cele mai citite

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă