27.6 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialVIDEO. รŽn ce condiลฃii va locui studenta Elena Udrea la Cluj: Sunt...

VIDEO. รŽn ce condiลฃii va locui studenta Elena Udrea la Cluj: Sunt doar douฤƒ zile pe sฤƒptฤƒmรขnฤƒ รฎn care trebuie sฤƒ fiu acolo

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, este, din aceastฤƒ sฤƒptฤƒmânฤƒ, studentฤƒ a programului de masterat „Consiliere pastoralฤƒ ศ™i asistenศ›ฤƒ psihosocialฤƒ”, declarând, la TVR 2, cฤƒ îลŸi doreลŸte sฤƒ locuiascฤƒ la cฤƒmin în cele douฤƒ zile în care îi este solicitatฤƒ prezenลฃa la cursuri.

„Sunt doar douฤƒ zile pe sฤƒptฤƒmânฤƒ în care trebuie sฤƒ fiu acolo, aศ™a cฤƒ voi rฤƒmâne în Bucureศ™ti, în schimb, pe weekend, probabil cฤƒ voi sta la Cluj. Sฤƒ vฤƒd dacฤƒ gฤƒsesc loc la cฤƒmin!”, a declarat Elena Udrea.

Politiciana nu a precizat ลŸi care este cฤƒminul studenลฃesc pe care îl are în vedere, însฤƒ, se speculeazฤƒ, în presa localฤƒ, cฤƒ Udrea va locui la Seminarul Facultฤƒลฃii, un cฤƒmin nou, unde, în aceste momente, se fac ultimele retuลŸuri pentru confortul studenลฃilor.

Elena Udrea ar mai avea posibilitatea sฤƒ locuiascฤƒ ลŸi la cฤƒminul Seminarului, unde sunt cazaศ›i doar liceeni. Bฤƒieศ›ii din cฤƒminul Seminarului au fost încântaศ›i la auzul veศ™tii cฤƒ Elena Udrea ar putea locui cu ei în weekenduri, precizeazฤƒ Ziar de Cluj.

„O aศ™teptฤƒm cu drag! Sฤƒ vinฤƒ!”

Udrea locuieลŸte în Capitalฤƒ, în luxosul complex rezidenลฃial „La Stejarii”, construit în Pฤƒdurea Bฤƒneasa. Cel mai mic apartament, cu suprafaลฃฤƒ de 106 mp, se închiriazฤƒ direct de la proprietar, cu 987 de euro, informeazฤƒ Adevฤƒrul.

„Dorinลฃa mea e sฤƒ mฤƒ pregฤƒtesc în consiliere pastoralฤƒ tocmai pentru a putea sฤƒ-i spijin pe cei care au probleme de naturฤƒ emoลฃionalฤƒ, spiritualฤƒ, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea sฤƒ mฤƒ înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (…) În faลฃa morลฃii, nu existฤƒ atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat în faลฃa lui“, explica Udrea, în urmฤƒ cu o sฤƒptฤƒmânฤƒ.

 

Cele mai citite

Ai putea ucide UE, spune Franศ›a. Ba nu ai putea, rฤƒspunde Germania

Macron ศ™i Scholz se รฎnfruntฤƒ din nou, pentru a contracara America protecศ›ionistฤƒ ศ™i puterea chinezฤƒ Emmanuel Macron ศ™i Olaf Scholz conduc cele mai mari douฤƒ...

Ineficienศ›a energeticฤƒ: Povestea care ne costฤƒ scump

Romรขnia, odinioarฤƒ un jucฤƒtor energetic major รฎn Europa de Est, se confruntฤƒ acum cu o realitate sumbrฤƒ: preศ›urile au explodat, iar ศ›ara e รฎn...

De Ziua Educaศ›iei, preศ™edintele Iohannis a decorat peste 100 de unitฤƒศ›i de รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขnt

Preศ™edintele a transmis cฤƒ educarea unor รฎntregi generaศ›ii este una dintre cele mai frumoase vocaศ›ii Preศ™edintele Klaus Iohannis a transmis sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie, unย mesajย cu ocazia...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ