20.2 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialFiskars donează lemnele de iarnă pentru grădiniţa din Baloteşti

Fiskars donează lemnele de iarnă pentru grădiniţa din Baloteşti

Fiskars a organizat un eveniment de prezentare a noii generaţii de topoare şi produse pentru tăiat lemne, în cadrul căruia compania a donat şase metri steri de lemne pentru grădiniţa din Baloteşti. 

La ceremonie au participat Ambasadorul Finlandei la Bucureşti, doamna Ulla Väistö, precum şi Primarul comunei Baloteşti, domnul Cristian Ştefan Pretorian, care a marcat simbolic momentul donaţiei de lemne, alături de reprezentanţii Fiskars.

Lemnele donate au fost tăiate cu noua generaţie de topoare Fiskars şi asigură necesarul de lemne de iarnă pentru grădiniţa cu grupe de preşcolari 1-4 Săftica, care deserveşte comuna Baloteşti.

Noua generaţie de topoare Fiskars aduce evoluţie în procesul de fabricaţie

Bazându-se pe 20 de ani de experienţă şi reglaj fin al detaliilor, Fiskars, producător finlandez de top de unelte de grădinărit cu o calitate excepţională, introduce ultima sa gamă de topoare de ultimă generaţie.

Lama toporului este integrată în designul uneltei pentru a asigura că rămâne stabilă în timpul folosirii, mânerul ultra-uşor şi durabil din FibercompTM minimizează oboseala şi face toporul realmente indestructibil. Echilibrul perfect dintre lamă şi mâner garantează o utilizare sigură şi eficientă, capătul anti-şoc, cu cârlig, al mânerului conferă o prindere fermă şi confortabilă iar geometria îmbunătăţită a lamei asigură îndepărtarea uşoară din butuc.

Topoarele Next Generation de la Fiskars au primit Premiul pentru Design Red Dot 2010, în cadrul uneia dintre cele mai mari şi mai renumite competiţii de design din întreaga lume. Premiile Red Dot sunt oferite doar produselor deosebit de creative, inovatoare şi la standarde ridicate de calitate.

Atenţie strictă la detalii

Îmbunătăţirea subtilă dar ingenioasă a geometriei lamei contribuie la o experienţă nouă pentru utilizator, marginile mai rotunjite asigurând o îndepărtare mai uşoară din butuc, la despicatul lemnelor. Lama şlefuită cu precizie, de formă convexă, şi marginea lamei dublu-consolidată fac capul toporului mai rezistent.

Structura optimizată, anti-şoc a suprafeţei oferă utilizatorului o prindere confortabilă. Capătul cu cârlig al mânerului împiedică alunecarea toporului: permite mâinii să alunece în jos uşor atunci când trebuie, dar asigură oprirea la capăt.

O familie cu opt membri

Noua gamă de topoare a Fiskars este alcătuită din patru topoare universale pentru diverse sarcini de tăiat lemne, tâmplărie, tăiat crengi, pentru tăiere şi exploatare forestieră, şi patru topoare de despicat pentru lemnele de foc – în diferite dimensiuni, pentru diferiţi buşteni. Noile topoare au numele tipărite pe mâner, ceea ce facilitează alegerea uneltei potrivite fiecărei utilizare.

Păstraţi-vă lama ascuţită

Toate noile topoare sunt prevăzute cu o teacă, o parte valoroasă şi practică a toporului, ce protejează atât lama, cât şi utilizatorul. Încuietoarea securizată este uşor de deschis şi închis, teaca servind şi ca mâner comod de transport. Finisarea elegantă a noului design al tecii este armonizată perfect cu performanţa şi calitatea superioare ale toporului.

Cele mai citite

Membrii Asociației „Moldova Vrea Autostradă” manifestare inedită pentru autostrada A8

Membrii Asociaţiei "Moldova Vrea Autostradă" au bătut toba, sâmbătă, pentru a atrage atenţia asupra importanţei începerii lucrărilor la autostrada A8. Reprezentaţii MVA speră ca prin...

Trei candidaturi la prezidențiale au fost contestate la CCR. Sâmbătă se analizează sesizările

Sâmbătă este ultima zi de depunere a candidaturilor la cea mai înaltă funcție în stat. În cursa pentru Cotroceni sunt 10 candidați până acum Sâmbătă...

Membrii Asociației „Moldova Vrea Autostradă” manifestare inedită pentru autostrada A8

Membrii Asociaţiei "Moldova Vrea Autostradă" au bătut toba, sâmbătă, pentru a atrage atenţia asupra importanţei începerii lucrărilor la autostrada A8. Reprezentaţii MVA speră ca prin...
Ultima oră
Pe aceeași temă