20.2 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialCrosul Loteriei Române - 100 de premii în valoare totală de 43.000...

Crosul Loteriei Române – 100 de premii în valoare totală de 43.000 lei

In data de 21 octombrie, Loteria Romana organizeaza cea de-a XV-a editie a Crosului Loteriei Romane. Acest eveniment este o invitatie catre toti cei care iubesc sportul si competitia si este inclus an de an in calendarul competitional intern si international al Federatiei Romane de Atletism.

„Alearga pentru sanatatea ta!” este indemnul pe care Loteria Romana il adreseaza an de an persoanelor de toate varstele atunci cand organizeaza Crosul Loteriei Romane.

Startul competitiei se va da din Piata Constitutiei si se va alerga pe urmatorul traseu: P-ta Constitutiei – Bd. Unirii – Intersectia B-dul Unirii + Str. Lucian Blaga – B-dul Unirii – P-ta Constitutiei (Sosire).

La Crosul Loteriei Romane se pot inscrie urmatoarele categorii de participanti: profesionisti seniori-senioare (19-34 ani), amatori seniori-senioare (19-34 ani), profesionisti juniori-junioare (14-18 ani), amatori juniori-junioare (14-18 ani), copii baieti – fete (11-13 ani), veterani barbati-femei (35-49 ani), veterani barbati-femei (peste 50 ani), persoane cu dizabilitati locomotorii barbati-femei si persoane cu dizabilitati senzoriale barbati-femei. Pentru fiecare dintre categorii se vor premia primele 5 locuri, iar premiile au valori cuprinse intre 1.000 si 100 lei.

De asemenea, primele cinci catedre de sport ale scolilor/liceelor, care vor atrage cei mai multi elevi participanti la editia 2012 a Crosului Loteriei Romane, vor fi premiate cu cate 1.000 lei fiecare.

Pentru competitia din acest an, Loteria Romana pune la bataie 100 de premii, in valoare totala de 43.000 de lei.

Cu ocazia acestui eveniment, toti cei prezenti in Piata Constitutiei vor avea parte de un extraordinar spectacol la care vor participa cateva dintre cele mai de succes nume din muzica romaneasca precum si multe, multe surprize.

Cele mai citite

Incendiu la Întreprinderea de Rulmenţi Bârlad

Pompieri militari intervin, sâmbătă, la un incendiu izbucnit într-o hală de producţie a Întreprinderii de Rulmenţi Bârlad, afectat fiind acoperişul imobilului pe o suprafaţă...

CCR a exclus-o pe Diana Șoșoacă din cursa pentru prezidențiale

CCR a exclus-o pe Diana Șoșoacă din cursa pentru prezidențiale, menținând însă candidaturile lui Nicolae Ciucă și Kelemen Hunor. Votul pentru Mircea Geoană a...

Macron vrea oprirea livrărilor de arme pentru Israel, folosite în Gaza

Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a exprimat sâmbătă în favoarea opririi livrărilor de arme către Israel, dacă aceste arme sunt folosite în conflictul din Fâşia...
Ultima oră
Pe aceeași temă