10.9 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăInternaționalClaudiu Lucaci a fost numit director interimar al Ştirilor TVR

Claudiu Lucaci a fost numit director interimar al Ştirilor TVR

Jurnalistul Claudiu Lucaci este, începând de joi, director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) din cadrul TVR, el fiind numit în această funcţie de către preşedintele – director general al Televiziunii Române, Claudiu Săftoiu, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Până în prezent, activitatea DEIS a fost coordonată de Anca Lăzărescu Olteanu, care este şi director al Departamentului Emisiuni Informative din cadrul DEIS.

Jurnalist din 1990, Claudiu Lucaci s-a alăturat echipei ştirilor TVR în 1994. Din 1998 este realizator de emisiuni la Direcţia Emisiuni Informative şi Sport. S-a remarcat ca producător al formatului „Ora de ştiri”, de pe TVR 2, coordonator al campaniei pentru promovarea Summit-ului NATO, dar şi moderator – prezentator al „Telejurnalului de seară”.

Este doctor în sociologia comunicării, cadru didactic asociat la SNSPA şi la Universitatea Bucureşti şi fost membru în Comisia de Etică şi Arbitraj din TVR.

Jurnalistul Claudiu Lucaci a fost, de asemenea, purtător de cuvânt al cabinetului condus de Adrian Năstase în perioada 2001-2003, apoi consul general al României la Los Angeles.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă