18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialMozzarella GRANAROLO Produs natural si sanatos, nelipsit in dieta mediteraneana

Mozzarella GRANAROLO Produs natural si sanatos, nelipsit in dieta mediteraneana

Mozzarella este o branza proaspata, cu o textura usoara, consistenta moale si un gust usor dulceag, avand o puternica aroma de lapte. 

Produsa in Italia, mozzarella Granarolo respecta o reteta traditionala, ce consta in obtinerea produsului din lapte special, de calitate superioara.

Nelipsita din dieta mediteraneana, mozzarella Granarolo, este un produs sanatos, fara conservanti, 100g asigurand peste 40% din necesarul zilnic de calciu al unui adult.

Mozzarella Granarolo poate fi achizitionata in urmatoarele variante: 

Mozzarella traditionala, in zer, la punguta de 100g – este deosebit de gustoasa servita ca aperitiv, in combinatie cu rosii sau legume, asezonata cu ulei de masline si busuioc. Este un produs ideal pentru gustari usoare, sandwich-uri si salate delicioase de vara.

Mozzarella Cucina (poate fi gasita in ambalaje de 250g sau 400g) – este perfecta pentru preparate calde cu specific italian, precum pizza, paste, lasagna, risotto.

Mozzarella mini 1kg – bulgarasi de mozzarella care se pastreaza in zer, ideali pentru a se folosi la salate si aperitive, dintre cele mai creative si deosebite.

O vara plina de prospetime alaturi de Granarolo!

Cele mai citite

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...
Ultima oră
Pe aceeași temă