22.8 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialEmil Boc, „naş" de cununii

Emil Boc, „naş” de cununii

Noul primar al Clujului, Emil Boc, a ieşit „pe teren” la o zi după depunerea jurământului. Edilul clujean a oficiat, sâmbătă dimineaţă, primele căsătorii din noul său mandat la primăria oraşului de pe Someş. În foişorul din Parcul Central recent modernizat, Boc a început cununiile civile tocmai cu o mireasă căreia i-a fost studentă la Facultatea de Drept în urmă cu 10 ani. Diana Adina Dărăbanţu şi Ioan Mihai Lascău a fost cuplul cu care primarul Clujului şi-a reînceput, practic, activitatea în cadrul administraţiei publice locale.

 

Primar cu emoţii

„Cred că la acest cuplu am avut la fel de mari emoţii ca şi tinerii căsătoriţi, în primul rând pentru că reiau calitatea de ofiţer de Stare Civilă, iar apoi pentru că, prin legea asumată în Parlament pe Codul Civil, am modificat textul care se citeşte în faţa mirilor. A fost o surpriză plăcută şi să am în faţa mea o fostă studentă de la Facultatea de Drept a UBB, care este în prezent avocat. E un moment plăcut să vezi oameni fericiţi şi voi mai oficia căsătorii ori de câte ori voi avea ocazia”, a declarat primarul Clujului.

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Căruță în care se aflau patru persoane lovită de o mașină. Un bătrân a murit

Un accident tragic a avut loc pe un drum din județul Brașov, în care un bătrân de 72 de ani și nepoții săi au...

Percheziţii la persoane bănuite de camătă și înşelăciune. Fiul unui cunoscut interlop este vizat de anchetă

Patru percheziţii sunt efectuate de polițiștii din Ploiești la persoane bănuite de camătă, înşelăciune şi conducerea unui vehicul de către o persoană a cărei...

Propunere de prelungire a plafonării tarifelor RCA până la 31 decembrie 2024

Autoritățile propun, printr-un proiect de Hotărâre de Guvern publicat de Ministerul Finanțelor, prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 31 decembrie 2024. Această măsură este...
Ultima oră
Pe aceeași temă