23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecial„Lider Ovidiu", un proiect pentru viitoarea generaţie a oamenilor de afaceri

„Lider Ovidiu”, un proiect pentru viitoarea generaţie a oamenilor de afaceri

Asociaţia „Community Links”, în parteneriat cu Academia de Studii Economice şi Asociaţia Studenţilor Economişti din România, lansează marţi, 22 mai, la ora 14.00, în sala Aula Magna a ASE, programul de mentorat „Lider Ovidiu”.

Un proiect ambiţios, unic în acest moment pe piaţa educaţională din România, „Lider Ovidiu” le oferă studenţilor nu doar posibilitatea de a verifica dacă şi-au ales cariera potrivită, ci şi şansa de a întâlni lideri inspiraţionali, personalităţi din business care au cariere impresionante şi conduc afaceri importante.

Programul „Lider Ovidiu”, derulat de „Community Links” în parteneriat cu Academia de Studii Economice şi Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER), vine într-un moment în care în societatea românească se simte tot mai acut nevoia unui schimb de generaţii, iar tinerii trebuie să fie pregătiţi să facă faţă acestei responsabilităţi uriaşe.

„Mentoratul este, pentru mine, o obligaţie profesională şi umană”, a declarat Corina Vinţan, preşedintele „Community Links”, care a iniţiat acest program.

Invitatul special al conferinţei de lansare va fi fostul Prim-Ministru al României, Prof. Univ. Dr. Mihai-Răzvan Ungureanu. Printre speakeri se vor numara: Prof. Univ. Dr. Nicolae Istudor (Prorector ASE), Corina Vinţan( Fondator si Presedinte Asociatia Community Links), Titov Buzescu (Vice-Presedinte Retail Rompetrol Group ) , Daniela Pandrea (Director General Honeywell Building Solutions) şi Alexandru Măxineanu (Presedinte Asociatia Studentilor Economisti din Romania), care le vor dezvălui studenţilor cum le-au modelat mentorii propriul drum în viaţă.

Cele mai citite

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

Suburbiile sudice ale Beirutului, devastate de atacuri aeriene israeliene: mii de oameni evacuați

Suburbiile sudice ale Beirutului au fost transformate în zonă de conflict, după ce Israelul a lansat atacuri aeriene intense asupra unei regiuni controlate de...

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...
Ultima oră
Pe aceeași temă