13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialViitorul răspunde acuzaţiilor de blat

Viitorul răspunde acuzaţiilor de blat

Unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului în Liga a II‑a are loc mâine, la Ovidiu. Viitorul Constanţa primeşte vizita celor de la CSM S Iaşi, cele două formaţii aflându-se în luptă directă pentru promovare. Clubul moldovean, prin vocile preşedintelui şi a antrenorului, a lansat o serie de acuze la adresa grupării de la malul mării, pornind astfel războiul psihologic dinaintea disputei.

Viitorul a răspuns printr-un comunicat în care se arată: „Clubul FC Viitorul Constanţa se dezice de afirmaţiile preşedintelui CSM S Iaşi, Florin Prunea, precum «promovarea nu se joacă pe teren, ci în birouri». Înţelegem faptul că domnul Florin Prunea încearcă atragerea noastră într-o polemică înaintea meciului direct, de miercuri, însă îl asigurăm că meciul se va juca doar pe teren şi nicidecum prin birouri”. Acesta a mai spus că afirmaţiile antrenorului CSM S Iaşi, Ionuţ Popa, precum că va avea „arbitri din Mamaia sau Ovidiu” la meciul de miercuri, ar fi fost ignorate dacă nu era vorba de echipa unui oraş cu tradiţie în fotbalul românesc, precum este oraşul Iaşi.

„Clubul FC Viitorul nu a făcut niciodată referire despre activitatea echipei CSM S Iaşi şi îl văduveşte de orice temere pe domnul Ionuţ Popa asigurându-l că învingătoarea se va decide exclusiv pe teren”, se mai arată în comunicat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă