13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialVictoria cu numărul 22 pentru HCM Constanţa

Victoria cu numărul 22 pentru HCM Constanţa

Cu fiecare meci disputat, echipa de handbal masculin HCM Constanţa se apropie tot mai mult de un nou titlu de campioană, dar şi de un record. Echipa de pe litoral nu a pierdut până în acest moment nici un meci în campionatul intern, ba mai mult, nu a terminat nici unul la egalitate. S-au scurs deja 22 de runde din Liga Naţională, sezonul 2011/2012, iar HCM a obţinut victorii pe linie.

Ultimul succes al constănţenilor a venit sâmbătă, în runda cu numărul 22, pe terenul celor de la Dinamo Municipal Călăraşi. Cu extremele Sabău şi Toma în mare formă, 8 şi respectiv 7 goluri marcate, echipa de pe litoral a reuşit să se impună cu scorul de 35-31 în faţa unei echipe care a dat o replică tăioasă. Este suficient să amintim scorul de la pauză, 18-14 în favoarea gazdelor, şi ne dăm seama că HCM a avut mult de luptat pentru a rămâne neînvinsă.

Succesul de la Dinamo o apropie pe HCM şi mai mult de titlul cu numărul 7. Cu patru etape înainte de final, echipa de pe litoral are 8 puncte avans în faţa locului secund şi mai are nevoie de un rezultat de egalitate pentru a cuceri titlul din punct de vedere matematic.

Dacă HCM mai are un pas până la titlu, echipa feminină CSU Neptun se îndreaptă vertiginos spre retrogradare. Constănţencele au pierdut, sâmbătă, pe terenul celor de la SCM Craiova, 23-29, şi se află acum la doar 2 puncte de retrogradare.   

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă