13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialCSV vrea în semifinalele Cupei

CSV vrea în semifinalele Cupei

Stagiunea trecută a fost una perfectă pentru echipa constănţeană de volei feminin, CSV 2004 Tomis. „Sirenele” au reuşit să îşi adjudece primul titlu din istorie, Cupa României, şi s-au calificat în grupele Ligii Campionilor. Anul acesta, echipa de pe litoral este din nou în grafic pentru -repetarea performanţelor. CSV este calificată în finala Diviziei A1, iar azi joacă în sferturile -Cupei României.

Tomitanele au o misiune facilă în sferturile întrecerii secunde a voleiului autohton. Gruparea de la malul mării o are adversară pe Penicilina Iaşi, echipă care a retrogradat în eşalonul secund. Mai mult, moldovencele au fost de acord cu disputarea partidei la Constanţa. Meciul ar fi trebuit să se joace pe teren neutru, însă oficialii echipei de pe litoral le-au oferit moldovencelor toate condiţiile pentru a juca la malul mării. Jocul este programat în Sala Sporturilor, de la ora 19.00.

Pentru CSV, jocul cu Penicilina Iaşi se anunţă doar un simplu antrenament înaintea debutului finalei Diviziei A1. Tomis urmează să joace pentru titlu în compania celor de la Ştiinţa Bacău. Primele două jocuri vor avea loc pe 17 şi 18 aprilie, la Bacău, următoarele două întâlniri fiind programate la Constanţa, pe  24 şi 25 aprilie, iar ultima, dacă va fi necesară, iarăşi la Bacău, pe 29 aprilie. Prima echipă care va câştiga trei dintre cele cinci meciuri ale finalei se va încununa campioană. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă