17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăLifestyleFilipa Brandao salută transferul soțului

Filipa Brandao salută transferul soțului

Portughezul Cedric Soares este noul fotbalist al clubului englez Arsenal Londra. Fundașul de 28 de ani a venit sub formă de împrumut de la Southampton. Prima care l-a felicitat pe Soares pentru transfer a fost chiar frumoasa sa soție, Filipa Brandao. Evident mulțumită de alegerea soțului său, modelul de 30 de ani a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de noul jucător al „tunarilor”. „Visele devin realitate. Mult succes, dragostea mea!”, a fost mesajul care a însoțit postarea.

Bruneta este deja un star pe Instagram, acolo unde are peste 43.000 de urmăritori, și publică regulat fotografii împreună cu cel care i-a devenit soț în iunie 2019.

Format la Sporting Lisabona, Cedric are 33 de selecţii în naţionala Portugaliei, alături de care a cucerit titlul de campion european în 2016, înainte de a participa la Cupa Mondială 2018. În sezonul trecut, lusitanul a fost împrumutat în Serie A, la Inter Milano, unde nu a convins.

Londonezii îl vor plăti pe Soares cu 65.000 de lire pe săptămână, ceea ce înseamna că soția sa va avea mână libera la shopping.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă