13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialFotbaliştii constănţeni, cu gândul la noi victorii

Fotbaliştii constănţeni, cu gândul la noi victorii

Cele patru echipe constănţene din eşalonul secund doresc să-şi continue seriile pozitive din startul returului.

 

Liga a II-a la fotbal s-a reluat de trei săptămâni, la finalul acestei săptămâni urmând a se disputa etapa cu numărul 18. Echipele constănţene angrenate în întrecere se pot declara mulţumite de cum au început returul. Callatis, Farul şi Viitorul sunt neînvinse în primele două runde jucate în 2012, iar Săgeata Năvodari a pierdut un joc, dar l-a câştigat pe celălalt.

Deşi nu a fost învinsă, Viitorul a obţinut doar două rezultate de egalitate, ceea ce înseamnă cel mai mic număr de puncte adunate din formaţiile judeţului. Echipa antrenată de Cătălin Anghel speră să obţină prima victorie în acest an, sâmbătă, ora 13.00. Constănţenii evoluează în deplasare, dar pe terenul unui adversar modest, Dinamo II. Pe poziţie retrogradabilă, formaţia bucureşteană nu poate pune, teoretic, probleme echipei patronate de Gheorghe Hagi.

Echipa constănţeană cu cel mai bun bilanţ după primele jocuri din acest an, Callatis Mangalia, are un meci foarte greu. Formaţia antrenată de Mugurel Cornăţeanu joacă sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul unei formaţii cu pretenţii, FC Snagov. După două victorii în tot atâtea meciuri jucate în 2012, mangalioţii au însă un moral excelent şi speră să îşi mai adauge trei puncte la zestrea de şase acumulată în startul returului.

Etapa va fi deschisă de Farul. Marinarii nu au pierdut nici ei în startul părţii a doua a campionatului, dar în ciuda acestui fapt nu au reuşit să se apropie considerabil de obiectiv, promovarea. Încă pe locul 10 în ierarhia întrecerii, Farul va juca vineri, de la ora 18.00, pe propriul teren, cu CS Otopeni.

În cele din urmă, Săgeata Năvodari, formaţie care se confruntă în continuare cu probleme financiare, va juca pe propriul teren cu FC Botoşani. Trupa lui Constantin Gache este în continuare pe poziţia secundă a clasamentului şi nu renunţă la luptă. 


Delta a rămas din nou fără tehnician

A cincea formaţie dobrogeană din Liga a II-a, Delta Tulcea, are probleme şi ea, de ordin tehnic. După ce Cristi Dulca a demisionat în urma înfrângerii din primul meci al anului, 0-2 cu Callatis, Gigi Mulţescu, cel care îl înlocuise pe demisionar, a părăsit şi el gruparea tulceană. Mulţescu a preferat să plece la Petrolul Ploieşti, formaţie de Liga I. Astfel, Delta va juca meciul cu FCM Bacău de sâmbătă (ora 11.00) asistată de pe bancă de Cristea Rusu, antrenorul secund care a ocupat această funcţie de mai mult timp.

 

6 puncte a acumulat Callatis Mangalia în primele două runde ale returului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă