22.2 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialProiect ONU pentru persoanele defavorizate

Proiect ONU pentru persoanele defavorizate

Primăria Clujului vrea să acceseze finanţare ONU pentru un proiect ce prevede accesul la locuinţe a persoanelor defavorizate.

 

Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Programul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP), a finalizat acordurile unui proiect pentru o finanţare nerambursabilă în vederea facilitării accesului la locuinţe a persoanelor din categoriile defavorizate.

Proiectul „Folosirea la Maximum a Fondurilor Europene pentru Locuinţe Durabile şi Incluziunea Rromilor Dezavantajaţi” este finanţat de către Institutul pentru o Societate Deschisă cu suma de 60.000 de dolari, iar termenul de implementare a fost stabilit pentru perioada ianuarie-iulie 2012. 

UBB, implicată

„Primarul Clujului, Radu Moisin, s-a întâlnit cu reprezentantul UNDP, doamna Yesim Oruc, căreia i-a comunicat -decizia municipalităţii de a prelua iniţiativa în implementarea proiectului prin mobilizarea direcţiilor şi a departamentelor relevante. Primăria, UNDP şi reprezentanţi ai societăţii -civile s-au angajat să -colaboreze pe parcursul proiectului şi în alte domenii relevante de activitate. În acest context, echipa de cercetare a Universităţii Babeş-Bolyai va conduce, sub coordonarea generală a municipalităţii, partea de evaluare partici-pativă a necesităţilor locative din acordul cu UNDP”, au anunţat reprezentanţii primăriei -clujene.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Anunțul momentului! Derby-ul Dinamo – FCSB se va juca pe Arena Națională

Meciul dintre Dinamo și FCSB, programat pentru a 13-a etapă a SuperLigii, va avea loc pe Arena Națională, după anunțul oficial făcut de clubul...

Directorul de școală, demis când vrea primarul

Conform noului Regulament-Cadru, primarul și Consiliul local pot propune demiterea unui director de școală Începând cu anul școlar 2024-2025, directorii de școli pot fi demiși...

Un fundaș român a debutat în Ligue 1 împotriva unei echipe de Liga Campionilor!

Internaționalul român de tineret, Umit Akdag, a debutat duminică, 22 septembrie, în Ligue 1, împotriva lui Brest. Meciul din etapa a 5-a a campionatului francez...
Ultima oră
Pe aceeași temă