12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialElena Frâncu, elogiată şi de CS Farul

Elena Frâncu, elogiată şi de CS Farul

Deja pensionară cu acte în regulă, Elena Frâncu nu este uitată de structurile sportive constănţene care îi mulţumesc fostului director al DJST pentru ce a făcut în favoarea sportului. Una dintre aceste structuri, poate cea mai importantă, este CS Farul. Clubul condus de Ilie Floroiu a organizat, ieri, un eveniment pentru a-i aduce mulţumiri Elenei.

„Activitatea Elenei Frâncu se întinde pe 22 de ani şi în tot acest timp instituţia pe care a condus-o a fost în strânsă legătură cu clubul nostru. Trebuie să îi mulţumim Elenei pentru ajutorul acordat şi pot spune că, într-o măsură mai mică sau mai mare, performanţele realizate de noi i se datorează şi ei. Clubul nostru va avea mereu uşile deschise pentru Elena Frâncu”, a declarat preşedintele CS Farul, Ilie Floroiu care a anunţat că sunt şanse mari să iasă şi el la pensie, peste câteva luni.

Elena Frâncu a fost plăcut impresionată de evenimentul organizat în cinstea sa şi a declarat: „Am petrecut o duminică în familie, aşa cum îmi place mie să spun. M-am despărţit de profesia în care eu consider că am fost un simplu coleg al celorlalţi, nu director. Am avut o carieră normală din care eu consider că am ieşit cu un calificativ sufletesc foarte bine”. CS Farul i-a oferit fostului director al DJST un trofeu pe care scrie: „Meritele sunt roadele muncii de-o viaţă, iar retragerea din activitate este înţelepciunea unui nou început. Felicitări pentru o carieră excepţională!”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă