17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialLucian Bute îl ameninţă pe Froch

Lucian Bute îl ameninţă pe Froch

Pugilistul gălăţean Lucian Bute va boxa în Marea Britanie pentru a-şi păstra centura de campion mondial al categoriei supermijlocie în versiunea IBF. Bute îl va avea ca adversar pe Carl Froch, gala urmând a se disputa pe 26 mai.

Este prima mare luptă pe care Lucian Bute o are departe de proprii fani. Cu toate acestea, gălăţeanul a declarat că nu îi este frică de atmosfera ostilă pe care britanicii o vor creea şi spune că fanii lui Froch vor avea o mare dezamăgire.

„Scopul meu este să boxez cu pugiliştii cei mai buni ai categoriei supermijlocii. Carl Froch face parte din elita categoriei şi va fi o victorie mare. Sunt foarte încrezător şi nu voi fi afectat de faptul că voi boxa pe teritoriul inamicului. Susţinătorii lui Carl Froch vor trăi cea mai mare dezamăgire a lor”, a spus Bute. Cu un palmares de 30 de victorii, dintre care 24 prin KO, şi nici o înfrângere, Bute îşi va apăra centura de campion, pe 26 mai, pentru a zecea oară. Froch are şi el 30 de meciuri în carieră, 28 fiind câştigate şi două pierdute.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă