17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialDoi jandarmi din Sf. Gheorghe au primit îngrijiri medicale, după ce au...

Doi jandarmi din Sf. Gheorghe au primit îngrijiri medicale, după ce au fost atacaţi cu bare de fier

Doi jandarmi din Sfântu Gheorghe au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost atacaţi de mai mulţi localnici dintr-un cartier al municipiului, pe care voiau să îi legitimeze, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prefectul de Covasna, Gyorgy Ervin, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că incidentul a avut loc, duminică seară, pe strada Garoafei, din municipiul Sfântu Gheorghe, unde o patrulă de jandarmi a oprit două căruţe în care erau şase bărbaţi şi două femei din cartierul Orko, pe care au încercat să îi legitimeze.

„Este vorba de un eveniment mai puţin obişnuit în judeţul nostru, şi anume faptul că romii au agresat o patrulă de jandarmi”, a spus prefectul judeţului Covasna.

Potrivit acestuia, romii i-au atacat pe jandarmi chiar cu nişte bare de fier scoase din căruţe, iar după atacul violent unii dintre oamenii legii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Romii supăraţi au sărit asupra jandarmilor şi cu nişte bare de fier scoase din căruţe şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a opri bătaia”, a spus Gyorgy Ervin.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Covasna, Petronela Corodeanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că doi jandarmi au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma conflictului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă