25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialToshiba a inventat cea mai subţire tabletă de 10". Vezi cum arată

Toshiba a inventat cea mai subţire tabletă de 10″. Vezi cum arată

Toshiba a prezentat în cadrul conferinţei Mobile World Congress 2012 cea mai subţire tabletă de 10 inci, denumită Excite 10 LE, potrivit site-ului TechCrunch.com.

Când Toshiba şi-a făcut debutul pe piaţa tabletelor, oficialii au declarat presei că Toshiba “nu pune accent pe grosime şi greutate şi pe pe funcţionalitate”. Compania s-a ţinut de cuvânt când a prezentat modelele Thrive şi Thrive 7″ care erau echipate cu o mulţime de porturi şi chiar şi o baterie detaşabilă.

Se pare însă că Toshiba este gata să-şi schimbe strategia şi să se alinieze la noul curent “mai subţire înseamnă mai bun”. Astfel, tableta Excite 10 LE este cea mai subţire tabletă de 10″ din lume,  având 7,7 mm grosime şi cântăreşte 530 de grame.

Gadgetul funcţionează pe sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb, însă Toshiba garantează că tableta va rula pe sistemul Ice Cream Sandwich până la sfârşitul primăverii. Ecranul AutoBrite are rezoluţia de 1280×800 iar procesorul este un dual-core OMAP 4430 cu viteza de 1.2 Ghz.

Se pare că diversitatea porturilor a intrat în tradiţia tabletelor Toshiba. Cu toate că este foarte subţire, Excite 10 LE dispune de MicroUSB, HDMI şi microSD.

Toshiba Excite 10 LE are două camere foto, una de 5 megapixeli şi alta de 2.

Versiunea cu 16GB memorie costă 529 dolari iar cea cu 32GB, 599$.

 

Cele mai citite

Pentagonul nu vede nicio schimbare în poziția forței nucleare strategice a Rusiei

Pentagonul nu a observat nicio schimbare în ceea ce privește dispunerea forțelor nucleare strategice ale Rusiei, în ciuda a ceea ce oficialii au numit...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

VIDEO. Tragedie în a doua zi de Paște. O casă a luat foc, după ce a fost lovită de un trăsnet

Pompierii militari au intervenit în a doua zi de Paște pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă din municipiul Baia...
Ultima oră
Pe aceeași temă