12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialFarul a dat lovitura pe piaţa transferurilor

Farul a dat lovitura pe piaţa transferurilor

Cu trei săptămâni înainte de reluarea campionatului, FC Farul a reuşit să obţină semnătura a doi jucători importanţi, fotbalişti cu experienţă internă şi internaţională. Patronul Farului, Giani Nedelcu, a declarat că cei doi jucători vor semna contracte până la vară.

 

„Ne-am înţeles cu Sorin Paraschiv şi Vali Badea şi mâine vor fi la antrenament. Vor semna cu noi până la vară, cu drept de prelungire, în cazul în care echipa promovează. Mai suntem în discuţii cu alţi doi jucători, un mijlocaş şi un atacant, ambii de Liga I”, a declarat Gia-ni Nedelcu pentru fcfarul.ro.

Valentin Vasile Badea s-a născut la 23 octombrie 1982 la Alexandria şi a mai jucat la Jiul Petroşani, FC Vaslui, Steaua, Panserraikos, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, FC Braşov, Al Ain şi Concordia Chiajna.

Sorin Paraschiv a fost prezent în lotul Farului în cantonamentul de la Kemer şi a evoluat în ultimele 3 meciuri de pregătire din Turcia, cu UTA (2-0), Kocaelispor (0-1) şi FC Tiraspol (1-0).

În altă ordine de idei, tehnicianul echipei de fotbal FC Farul este de părere că FRF a făcut bine că a amânat startul returului Ligii a II-a, competiţie în care este angrenată şi echipa de pe litoral.

„Nu ştiu dacă ne avantajează sau nu decizia Comitetului Executiv de a amâna startul returului, important este să avem toate condiţiile, adică terenul şi vremea să ţină cu fotbalul. Până la urmă, cred că s-a luat o hotărâre înţeleaptă. Noi, în prima etapă, evoluăm pe propriul teren şi avem nevoie de un teren fără zăpadă şi o temperatură mai bună”, a declarat antrenorul Viorel Tănase.   Text Box:  

Cele mai citite

Aproximativ 28.000 de locuințe nu sunt alimentate cu energie electrică

Aproape 28.000 de locuințe nu erau alimentate cu energie electrică luni dimineaţa, în urma incidentelor apărute în timpul nopţii pe reţelele de medie şi...

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...

VIDEO Ninge pe cel mai înalt drum din România. Lucrătorii de la Drumurile Naționale acționează cu utilaje de deszăpezire

Ninge pe cel mai înalt drum din țară, Transalpina, iar lucrătorii de la Drumurile Naționale acționează pentru îndepărtarea zăpezii. Stratul de zăpadă este de 1...
Ultima oră
Pe aceeași temă