9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialDemisia din Parlament, pariu riscant

Demisia din Parlament, pariu riscant

Părăsirea Legislativului de către aleşii USL ar putea aduce beneficii de imagine, dar ar avea numeroase dezavantaje concrete, scrie Adevărul. Ideea este susţinută de Crin Antonescu, dar Victor Ponta are rezerve.

 

Parlamentarii liberali sunt gata să demisioneze din Parlament. 20 dintre ei i-au înmânat deja demisiile preşedintelui Crin Antonescu, iar restul şi-au afirmat disponibilitatea pentru un asemenea gest.

Ideea a fost discutată de liberali în cadrul unei întâlniri informale, iar liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat că va discuta propunerea cu partenerii din USL, pentru o demisie în comun a parlamentarilor Opoziţiei. Preşedintele PSD, Victor Ponta, s-a arătat rezervat faţă de ideea liberalilor, insistând pe faptul că Opoziţia trebuie să ia o decizie comună.

‘Oamenii nu au cerut să plece Opoziţia, oamenii au cerut să plece Puterea, motiv pentru care noi trebui să găsim orice metodă prin care actualul Guvern să demisioneze, să ajungem la alegeri anticipate şi pentru Parlament, şi pentru preşedinte”, a afirmat liderul PSD.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă