14.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialFarul încă mai caută antrenor

Farul încă mai caută antrenor

Deşi reunirea se apropie cu paşi repezi, FC Farul nu are încă un antrenor principal, iar de transferuri încă nu se discută nimic.

Încă de la finalul turului de campionat, unul nu tocmai reuşit, FC Farul anunţă o nouă strategie pentru partea a doua a stagiunii. Rămasă fără serviciile antrenorului Marian Pană, gruparea constănţeană caută de zor un nou tehnician pentru a pune la punct programul de pregătire. Oficialii constănţeni nu au ajuns însă la nici un rezultat, totul rămânând la stadiul de vorbe, atât în privinţa noului tehnician, cât şi în cea a noilor jucători care ar urma să vină la lot.

Cum numele agreate de conducerea constănţeană nu au dorit să vină la Farul sau şi-au găsit alte angajamente înaintea finalizării negocierilor cu clubul de pe litoral, conducătorii constănţeni s-au reorientat. „Suntem în negocieri cu mai mulţi tehnicieni. Am dorit să aducem un tehnician constănţean, dar discutăm şi cu alte nume. Sperăm ca în cel mai scurt timp să rezolvăm problema băncii tehnice pentru a ne apuca serios de treabă”, a declarat preşedintele grupării constănţene, Marcel Lică.

Faptul că Farul nu are tehnician dă peste cap întregul program al echipei. Reunirea era programată săptămâna viitoare şi cel mai probabil nu va fi amânată. Marinarii nu vor avea însă un tehnician, astfel că reacomodarea la efort se va face sub comanda secundului Ion Barbu.

În ceea ce priveşte noile nume care ar urma să sosească la Constanţa, acestea sunt legate, de asemenea, de numirea noului antrenor care va trebui să decidă posturile pe care Farul ar trebui să aducă jucători. Cert este că lotul echipei de pe litoral este unul destul de dezechilibrat şi este nevoie de aducerea mai multor jucători pentru a se forma o echipă competitivă.  

Marinarii încă mai speră

Situaţia în curtea grupării de la malul mării nu este tocmai roz. Cu toate acestea, optimismul nu dispare din rândul jucătorilor. Există voci care speră chiar ca echipa să promoveze. Acest lucru este aproape imposibil în condiţiile date. Fără antrenor şi fără un lot stabil, echipa de pe litoral se află mai aproape de retrogradare decât de promovare, distanţa faţă de un loc ce ar duce în eşalonul de elită fiind de nici mai mult, nici mai puţin de şapte puncte.

Cele mai citite

Studiu: Disponibilizările la nivel global în scădere în 2024, dar îngrijorarea privind epuizarea angajaților crește

Potrivit unui studiu realizat de compania de outplacement LHH, 73% dintre liderii de resurse umane la nivel global iau în considerare sau efectuează disponibilizări...

Ratele la creditele în lei vor crește din octombrie, pe fondul majorării IRCC

Ratele la creditele în lei contractate după 2019 vor înregistra o creștere începând din luna octombrie, ca urmare a majorării Indicelui de Referință pentru...

VIDEO Ninge pe cel mai înalt drum din România. Lucrătorii de la Drumurile Naționale acționează cu utilaje de deszăpezire

Ninge pe cel mai înalt drum din țară, Transalpina, iar lucrătorii de la Drumurile Naționale acționează pentru îndepărtarea zăpezii. Stratul de zăpadă este de 1...
Ultima oră
Pe aceeași temă