14.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialTecău a debutat cu dreptul în noul an

Tecău a debutat cu dreptul în noul an

Jucătorul de tenis din Constanţa Horia Tecău a reuşit un prim succes în 2012. Alături de partenerul său tradiţional, suedezul Robert Lindstedt, constănţeanul a reuşit să se impună în runda inaugurală a turneului de la Brisbane, Australia.

În primul meci disputat anul acesta, dublul româno-suedez a întâlnit perechea ucraineană formată din Alexandr Dolgopolov şi Denys Molchanov.

Cotaţi cu a treia şansă la victoria finală, Tecău şi Lindstedt nu au avut mari probleme în a trece de ucraineni, cei doi impunându-se în două seturi identice, încheiate cu scorul de 6-4.

Constănţeanul şi coechipierul său şi-au asigurat câte 45 de puncte ATP, împreună cu un cec în valoare de 3.890 de do-lari, şi vor juca în turul secund cu învingătorii întâlnirii dintre Oliver Marach / Alexander Peya (ambii Austria) – Paul Hanley / Jamie Murray (Australia / Marea Britanie).

Turneul de la Brisbane este considerat a fi unul pregătitor în vederea primului turneu de Mare Şlem al anului, care va avea loc tot la Antipozi, Australian Open.   


Cele mai citite

Studiu: Disponibilizările la nivel global în scădere în 2024, dar îngrijorarea privind epuizarea angajaților crește

Potrivit unui studiu realizat de compania de outplacement LHH, 73% dintre liderii de resurse umane la nivel global iau în considerare sau efectuează disponibilizări...

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...

Revoluția subterană a lui Nicușor Dan „îngroapă” 45 de km de conducte noi

Primarul Capitalei a reamintit că anul trecut au fost reabilitate țevi pe o lungime de 50 de km Într-o postare pe Facebook, primarul Nicușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă