28.9 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialUn fost subofiลฃer SRI s-a sinucis cu o armฤƒ de vรขnฤƒtoare cu...

Un fost subofiลฃer SRI s-a sinucis cu o armฤƒ de vรขnฤƒtoare cu alice รฎn casa de vacanลฃฤƒ din Fieni

Un fost subofiลฃer SRI în vârstฤƒ de 46 de ani, pensionat din anul 2009, cu domiciliul în BucureลŸti, s-a sinucis, joi, posibil din cauza unor probleme financiare, în casa de vacanลฃฤƒ pe care o avea în oraลŸul dâmboviลฃean Fieni, cu o armฤƒ de vânฤƒtoare cu alice, deลฃinutฤƒ legal, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanลฃilor IPJ Dâmboviลฃa, bฤƒrbatul, care are o plagฤƒ toraco-abdominalฤƒ, a fost gฤƒsit mort în sufragerie de cฤƒtre soลฃia sa, care a anunลฃat Serviciul Unic de Urgenลฃฤƒ 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„La faลฃa locului s-au deplasat poliลฃiลŸtii de la Serviciul de investigaลฃii criminale, iar din primele noastre cercetฤƒri rezultฤƒ cฤƒ este o sinucidere, bฤƒrbatul de 46 de ani prezentând o plagฤƒ toraco-abdominalฤƒ, fiind gฤƒsit decedat de cฤƒtre nevasta sa. În acest moment facem cercetฤƒri la faลฃa locului, urmând sฤƒ stabilim împrejurฤƒrile în care a avut loc tragedia. Cert este cฤƒ arma de vânฤƒtoare cu alice este deลฃinutฤƒ în mod legal de cฤƒtre victimฤƒ”, a declarat comisar ลŸef Petre Safta, din cadrul IPJ Dâmboviลฃa.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat cฤƒ la locul sinuciderii în casa de vacanลฃฤƒ din Fieni au fost gฤƒsite înscrisuri în care victima dฤƒ indicaลฃii în privinลฃa repartizฤƒrii, dupฤƒ moartea sa, a bunurilor pe care le deลฃine. De asemenea, potrivit surselor citate, bฤƒrbatul ลŸi-ar fi pus capฤƒt zilelor din cauza unor posibile probleme financiare.

Primele cercetฤƒri aratฤƒ cฤƒ bฤƒrbatul, Valentin Stฤƒniloiu, care a fost ofiลฃer activ în cadrul SRI pânฤƒ în anul 2009, când s-a pensionat, era în divorลฃ cu soลฃia sa, care depusese o plângere la Direcลฃia Generalฤƒ de Poliลฃie a Municipiului BucureลŸti reclamând cฤƒ acesta i-ar fi furat autoturismul.

Fostul ofiลฃer SRI a fost gฤƒsit mort de cฤƒtre soลฃia sa, la faลฃa locului ajungând ลŸi poliลฃiลŸtii bucureลŸteni care urmau sฤƒ verifice cele reclamate de soลฃie.

La ora transmiterii acestei ลŸtiri, poliลฃiลŸtii de la Serviciul de investigaลฃii criminale a IPJ Dâmboviลฃa continuฤƒ cercetฤƒrile la faลฃa locului, urmând sฤƒ o audieze pe soลฃia fostului subofiลฃer SRI.

Trupul neînsufleลฃit al victimei va fi preluat de cฤƒtre o echipฤƒ a Serviciului medico-legal Dâmboviลฃa ลŸi transportat la morga din TârgoviลŸte pentru necropsie.

Cele mai citite

Prima victimฤƒ รฎn atacul de la liceul din Georgia ar fi o profesoarฤƒ de origine romรขnฤƒ

O profesoarฤƒ de origine romรขnฤƒ ar fi una dintre victimele atacului armat produs ieri la un liceu din statul american Georgia. Informaลฃia venitฤƒ din...

Caz ศ™ocant รฎn sport! Atletฤƒ olimpicฤƒ, victimฤƒ a unui incident tragic: A fost incendiatฤƒ de partenerul ei sub privirile fiicei sale

Atletฤƒ olimpicฤƒ din Uganda, ucisฤƒ รฎntr-un atac violent comis de partenerul ei. Rebecca Cheptegei, participantฤƒ la maratonul Jocurilor Olimpice de la Paris, a fost incendiatฤƒ...

Exporturile alimentare rฤƒmรขn o provocare: Doar 8 companii din industrie au intrat รฎn top 500

Industria alimentarฤƒ din Romรขnia, deศ™i รฎn creศ™tere รฎn ultimii ani, nu reuศ™eศ™te sฤƒ acopere รฎntregul necesar de consum intern ศ™i are o prezenศ›ฤƒ modestฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ