15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialDumitru Dragomir: Etapa a XVIII-a se joacă, nici nu s-a discutat amânarea...

Dumitru Dragomir: Etapa a XVIII-a se joacă, nici nu s-a discutat amânarea ei în Comitetul Executiv

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, se va disputa la sfârşitul acestei săptămâni, aşa cum a fost programată iniţial, precizând că în şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv al FRF nu s-a discutat amânarea acesteia, scrie Mediafax.

“Etapa a XVIII-a se joacă. S-a decis o dată, ce să amânăm? Păi acum ce facem, anulăm ce a aprobat Comitetul Federal (n.r. – Comitetul Executiv al FRF)? Nu. E program stabilit, se respectă. În Comitetul Federal de azi nici măcar nu s-a discutat amânarea”, a menţionat Dragomir.

Oficialul LPF a explicat că niciun club din Liga I nu a solicitat oficial disputarea etapei a XVIII-a în primăvara anului viitor. “Nu a cerut nimeni nimic oficial. Ce, vremea e bună, pentru ce să mutăm? Au fost declaraţii, dar eu mă iau după declaraţii? Niciun club nu a trimis nicio solicitare scrisă pentru amânarea etapei”, a adăugat Dumitru Dragomir.

În ultimele săptămâni mai mulţi conducători de cluburi şi fotbalişti au declarat că ar dori mutarea etapei a XVIII-a a Ligii I din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Prima etapă a returului se va desfăşura pe parcursul a cinci zile între 16 şi 20 decembrie.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă